Arbejdsmetoder til blomster
Fantasien starter her

Titel: Arbejdsmetoder til blomster

Kategori: BLOMSTERBINDING.

Beskrivelse: Her på KREATIT.DK finder du ARBEJDSMETODER TIL BLOMSTER, det vil eksempelvis sige hvordan du binder en buket, arbejdsmetode til hvordan eksempelvis kan lave en blomsterdekoration.

Når du klikker på menupunktet ARBEJDSMETODER under hovedemnet BLOMSTERBINDING, så er det ikke så sikkert at der vil fremkomme en menu. Der i mod vil jeg opdele underpunkterne op i alfabetisk orden.

Det vil også være en god ide ikke at vælge for mange forskellige blomster, men bringe en form for harmoni i buketten eller dekorationen. Jeg personligt kan godt lide at en af de valgte blomster har farven som bordets dug. Det vil efter min menig samle hele bordet og ikke spiltte det op i dekorationer og det dækkede bord.

Begrebet blomsterbinding omfatter:

 • Den fine krans på væggen af tørrede blomster
 • Dekorationen som pynter på middagsbordet til familiefesten
 • En juledekoration som står og pynter i hjørnet
 • Dørdekorationen
 • Blomsterbuketten til faster Asta
 • osv.

Jeg har valg at inddele menupunktet Blomsterbinding op i 5 sidemenuer. Som jeg på det nærmeste har bygget op i kronologisk rækkefølge. Først så har Indsamling. Under denne sidemenu vil jeg naturligvis komme ind på hvad du selv kan indsamle af materialer i naturen. Dernæst synes jeg det er naturligt at sidemenuen Bearbejdning kommer herunder. Noget af det indsamlede materiale har behov for en eller anden form for bearbejdning før de kan anvendes i dekorationen. Når vi så har materialerne på plads og nogle ting har fået en form for bearbejdning er det til at vælge Arbejdsmetode. Hvilken form for dekoration skal vi lave. Nu hvor materialerne er indsamlet eller købt er vi jo klar over om det er friske eller tørrede blomster som skal danne grundlag for dekorationen. Husk aldrig blande friske med tørrede. Grundet er naturligvis at friske blomster med mere kræver vand og tørrede ikke.

Sidemenupunktet Materialer er placeret her for lister jeg op med alle former for materialer som kan bruges. Sidste sidemenupunkt er Redskaber, som er nødvendigt for at udføre arbejdet med at fremstilling af blomsterdekoration. Flere redskaber vil sikket kommet til.

 


   

  kreatit.dk
  11801557