Materialer til blomster
Fantasien starter her

Materialer til blomster

BLOMSTERBINDING. Før du overhoved kan begynde at lave en form for dekoration, så er det nødvendig med MATERIALER. Disse MATERIALER behøver ikke at være købt, men du kan faktisk også finde noget i naturen herhjemme i Danmark eller tage med hjem fra ferien i Udlandet.

Hvor du kan finde disse materialer vil jeg ikke komme ind på her, men henvise dig til menupunktet INDSAMLING under Hovedemnet BLOMSTERBINDING.

Nu til det du faktisk kan finde her. Det er som følger menuen MATERIALER og af undermenuer er der som følger:

 • Blomster
 • Bunddække
 • Diverse
 • Mad
 • Metalvarer
 • Pinde eller grene
 • Spray
 • Stof eller snor

Jeg har valgt at dele Materialerne op på følgende grupper, som efter min mening giver det bedste overblik over MATERIALERNE til BLOMSTERBINDING.

BLOMSTER vil naturligvis have et menupunkt. Her på kreatit finder du anvendelige BLOMSTER til dekorationer af en hver art.

BUNDDÆKKE det taler vi da om i forbindelse med haven, men når vi taler om BUNDDÆKKE i forbindelse med dekorationer, så er det tale om det MATERIALE som vi bruger til at dække bunden med. Grunden er at laver vi en dekoration på oasis, så ønsker vi at skjule oasisen og fremhæve de MATERIALER vi bruger i dekorationen.

DIVERSE er et efter min mening et godt ord for stedet, hvor du søger hen i tilfælde at du ikke kan finde MATERIALER andre steder. Med andre ord alle de MATERIALER som ikke tilhører nogen af de andre grupper.

MAD er et måske for nogen lidt besynderlig i forbindelse med MATERIALER til blomsterdekorationer. Det er naturligvis ikke alt MAD der kan bruges. 

METALVARER er gruppen som indeholder METALVARER af en hver art som kan anvendes i dekorationer.

PINDE ELLER GRENE, her finder du lige fra blomsterpinde til grangrene af en hver art.

SPRAY indeholder listen af MATERIALER, som findes på spray. Det kan være guldspray med mere.

STOF ELLER SNOR indeholder listen af MATERIALER, som BåND, SNORE eller andet STOF.  kreatit.dk
  11801271