Redskaber til blomsterbinding
Fantasien starter her

Redskaber til blomsterbinding

BLOMSTERBINDING. Her på KREATIT.DK finder du de redskaber som jeg føler er nødvendigt til blomsterbinding og deres anvendelse.

Listen vil senere blive udvidet i takt med min udvikling.

For at lave flotte dekorationer er det nødvendig at bruge forskellige redskaber. Jeg vil beskrive samlige redskaber med tiden og deres anvendelsesmuligheder.

Klikker du på menupunktet REDSKABER under hovedemnet BLOMSTERBINDNING så vil du se følgende menupunkter listet op:

  • Forstøver
  • Lim
  • Sakse og knive
  • Stifter
  • Tang
  • Tape

Under menupunktet FORSTØVER vil jeg beskrive den eller de REDSKABER, som efter min mening tilhører gruppen FORSTØVER. Jeg vil også komme ind på den eller deres anvendelse.

Menupunktet LIM, her vil jeg beskrive den eller de REDSKABER, som tilhører gruppen LIM efter min mening. Naturligvis vil jeg også komme ind på den eller deres anvendelse.

SAKSE OG KNIVE, er efter min mening blandt de vigtigste REDSKABER, når vi har med redskaber til BLOMSTERBINDING at gøre. De vil naturligvis også blive beskrevet og hvordan de kan anvendes.

STIFTER er nok ikke helt det rigtige navn til denne gruppe af redskaber til BLOMSTERBINDING. Men ligesom de øvrige redskaber vil jeg beskrive den eller de STIFTER, som efter min mening tilhører denne gruppe. Selvfølgelig vil jeg også komme ind på den eller deres anvendelse til BLOMSTERBINDING.

TANG  eller TANGE kommer vi nok heller ikke uden om, når vi har med BLOMSTERBINDING at gøre. Der vil her være en beskrivelse af den eller de REDSKABER og deres anvendelse.

TAPE er måske for nogle mærkeligt nok et REDSKAB, som anvendes til BLOMSTERBINDING. Men jeg skal nok beskrive præcist hvilken TAPE det er tale om og anvendelse heraf.

    kreatit.dk
    11801204