Blomsterbinding

Der er altid en glæde ved at give og modtage en dekoration

Titel: Blomsterbinding - Hjemmelavet buketter, kranse samt dekorationer.  

Kategori: Blomsterbinding - Generelt

Beskrivelse: Søger du information hvordan du kan lave en hjemmelavet buketter, kranse samt dekoration? Hvordan selv kan fremstille diverse dekorationer.

Forsiden til hovedemnet BLOMSTERBINDING

 

Blomsterbinding er et fag, som en del af blomsterdekoratør-uddannelsen. Der er hovedsalig tale om binding af buketter samt kranse. Udover binding af buketter og kranse, så vil jeg naturligvis også vise diverse former for dekorationer.

IndsamlingMaterialer kan være dyre at anskaffe, men jeg giver eksempler på hvad, der måske kunne findes i naturen eller i vores køkken. 

Materialer - Viser og beskriver en sorteret liste med de materialer, der kan bruges til dekorationer af en hver art. Med tiden vil jeg naturligvis også henvise til dekorationer, hvordan de bearbejds og hvori de er brugt.

Redskaber - Sorteret liste af en række redskaber, tilbehør eller værkstøj som jeg finder nødvendigt til brug under arbejde med dekorationer. 

Bearbejdning - Bearbejde eller forberede materialerne før brug i buketter, guilander, kranse, væg- og borddekorationer. 

Arbejdsmetoder - De forskellige arbejdesmetoder, som jeg er bekendt med. Binding af buket, bining af kranse eller guilander, samt fremstilling af væg- og borddekorationer af en hver art. 

 

Siden er opdateret den 04-12-2022