Cowboy og Indianerfestlege
Fantasien starter her

Cowboy og Indianerfest

En hver dreng har næsten med sikkerhed kastet sig ud i Cowboy og Indianer leg, hvorfor så ikke vælge at lave en indianerfest, en cowboyfest eller en cowboy og indianerfest.  Cowboy fest


Festlege


Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Den skal du finde under menupunktet i venstre sidemenu BørneFestLege.

De vil nok naturligvis kaste sig over cowboy og indianerlege.

Er det sol og sommer kan børne udstyres med en vandpistol og skyde på hinanden. Om vinteren kan det naturligvis være snebolde.


Post 1. Det kan da være at der kan arrangere enten bue og pilkast eller måske dartpilespil. Det kræver bare måske at børnene skal min. være 10 år. Sikkerhed skal være på plads. Bue og pil kan købes med sugekop - ok. Der kan eventuelt stilles nogel figurer op som ligner bisonokser og bjørne.

Post 2. Det kan da også være at det er muligt at kaste med hestesko.

Post 3. Noget som kan ilustrerer lassoen kan være ringspil - kast med ringe.

Post 4. Høvdingebold er også en ide.

Post 5. Fangeleg. Her skal der være 2 hold. Et hold som er cowboy og et hold som er indianer. Indianer skal indfanges med lasso - alias cykkelslange. Der kan måske være lavet elekstikbånd med påsat en fjer. Når først indianerholdet er på plads, så vil resten være cowboys. Legen kan eventuelt gentages med rollebytning. Ingen sure miner.

Post 6. ringridning med jernhesten (cyklen).

Post 7. Skydning. Her skal der skydes med bolde hen imod nogle dåser eller nogle papfigurer som ligner indianer.

Post 8. Fremstilling af en indianer hårpynt med krans og fjer.

Post 9. Hestevognkørsel - sæbekassebil eller mooncar som skal styres gennem en forhindringsbane. Hvis du ikke har kegler så kan du eventuelt

tegne forhindringsbanen med kridt på fliserne.

Cowboy

Poster Cowboy

Indianer

Poster Indianer

    kreatit.dk
    11729368