Sørøver festlege
Fantasien starter her

Sørøver festlege

Her på KREATIT.DK finder du festlege, som du kan forbinde med en børnefødselsdags fest med sørøver som tema.

Festlege


Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Den skal du finde under menupunktet i venstre sidemenu BørneFestLege.


Det er nærliggende at lave en skattejagt.


Rasmus har holdt fødselsdagsfest - sørøverfest eller piratfest. Der var også en skattejagt med poster.


Post 1 - Navn.


En hver pirat eller sørøver har et sjovt navn. Dertil har jeg fundet en hjemmeside, som når vi skriver børnenes navne ind, returnere et piratnavn.


Hjemmesiden er http://gangstaname.com/names/pirate


Skriv nu alle navnene på dem som kommer med til festen. Jeg klippede ekstra glaspynt ud. De fik 2 huller hver. Dertil forstærkede jeg hullerne med hulforstærker. Trak en snor i gennem hullerne og bandt en knude. Bagpå skrev jeg børnenes navne og foran deres piratnavne. De synes at de nu var rigtige seje med seje navne.


Post 2 - klap.


Når vi ser film med pirater er der næsten altid en med klap for øjet. Alle børnene fik nu en klap for øjet. Jeg havde selv lavet en klap. Det havde jeg gjort med noget sort papir. Jeg havde lavet et skabelon på frihånd. Denne havde så fået 2 klip i hjørnet med en hultrang. Hver hul har fået 2 hul forstærkere klistret på. I gennem hullerne har jeg trukket elestiksnor.


Post 3 - Hat.


Her har jeg sat børnene til at folde en avishat, som symbol på en pirathat.


Post 4 - Overskæg.


Alle pirater har overskæg. Jeg købte nogle billige overskæg i 10 kr. butik. En sort ansigtsmaling kan også gøre det.


Post 5 - Planken ud.


Når vi ser en piratfilm så skal alle fangerne gå planken ud. Dertil brugte jeg 3 til 4 træstubbe, ovenpå lage jeg en planke. På den lokale skole lånte jeg nogle stave som havde en form for pude i den anden ende. Så skulle børnene deles op i 2 hold. Hver hold skulle tage opstilling bag den ene eller anden ende af planken. Det første i hver hold bliver udstyret med en pude eller denne stok me den form for pude i den anden ende.


En fra hver hold gå nu op på planken og ind på midten. Her mødes og nu gælder det om at vældte modstanderen ned fra planken.

Sorover

Poster sorover

    kreatit.dk
    11729338