Affald
Fantasien starter her

Titel: Affald

Kategori: AFFALD GENBRUG.

Beskrivelse: Her på KREATIT.DK er der kommet et nyt område. Det er området AFFALD. Det er noget af de vi normalt vil smide ud, som godt kan anvendes til noget brugbart.Affald

Når du fører musen hen over menuen AFFALD som tilhører hovedemnet FANTASIEN, så vil du se følgende undermenuer:

NØDDESKAL. Det kender vi alle til, nødder knækkes og hver en NØDDESKAL som ligger tilbage bliver smidt i affaldsbeholderen.

LEDNINGSSTUMPER. Når elektrikeren har været der, så ligger der en hel masse LEDNINGSSTUMPER. Dem samler vi op og smider i affaldsbeholderen.

BLYANTSMULD. Når blyanterne skal spidses til skolebrug, som har vi meget BLYANTSMULD. Al BLYANTSMULD bliver nu samlet op og smidt i affaldsbeholderen.

CYKELSLANGE. Når DÆKKET på cyklen, bilen, eller traktoren er punkteret, så smider vi det gamle dæk og slange i traileren og smider dem på lodsepladsen.

ENGANGASPALLER. ENGANGSPALLER får vi, når vi har fået noget leveret fra Stark, Silvan eller andet byggemarket. Disse paller smider vi i traileren for at smide den eller dem på lodsepladsen.

PAPKASSER. Vi smider utrolig mange papkasser væk. Papkasser kommer både fra husholdningen og fra diverse brugsting vi køber. I stedet for at det efterfølgende fylder meget i vores skraldespande, kommer jeg med eksempler på anden anvendelse.

    kreatit.dk
    11715619