Arkitektur
Fantasien starter her

Arkitektur

Det er naturligvis også muligt at gå på opdagelse i de gamle bygninger i sommerferien, som findes i hele Danmark.

Når vi går en tur igennem byen, så fanger blikket pludselig noget. Det er er en eller flere bygninger, der ser anderledes ud i forhold til de omkringliggende bygninger.  

Nogle har måske bindingsværk, andre har måske skæve vinkler. Tagkontruktionen er måske ståtag i stedet for moderne teglsten. Det er her nok tale om arkitektur.

Med arkitektur kan vi fortælle en historie om bygningen. På min hjemmeside kan du finde noget om bygningens histore. Gå tilbage til forsiden, herefter vælger du oplevelser. I denefterfølgende menu klikker du på Arkitektur. En hurtigere vej, at skrive arkitektur i søgefeltet øverst oppe på min hjemmeside. Hvis du ikke ved byggeåret, så kan du få et overblik over alle de forskellige kendte byggestile der findes i Danmark. Under hver byggestile kan du finde deres kendetegn.

Du kan måske finde en mulig byggeår med udgangspunkt i beboernes historie. Hvis huset rummer en mindestue, som fortæller noget om den eller de personer som har boet i huset. Det kan være at du så finde en ca. byggeår. Men gamle huse har oftes årstallet skrvet på de synlige træbjælker. Hvis du kikker godt efter så kan du måske finde årstallet. Ud over at få historen om berømtheden som har boet i huset, så gemmer huset også en historie. Har du lyst til mere så kan vi finde oplysninger om byens historie. Alt efter hvor stor byen er, så finde en del oplysninger på min hjemmeside.

På min hjemmeside kan du finde oplysninger om Danmarks 100 største byer. Disse oplysninger finder du under attraktioner. Du finder dem samme sted, som beskrivelse af Arkitekturen. Er byen ikke registreret her, så kan du måske finde byens historie på nettet. Men jeg er nød til at sige der måske ikke er oplysninger om aller byer i Danmark. Byen kan være så lille at der ikke findes noget på internettet. Giv ikke op, for du kan altid finde noget om området, egnen eller sognen. 

    kreatit.dk
    11740533