Drage
Fantasien starter her

Titel: Drage

Kategori: DRAGE.

Beskrivelse: Tid til at flyve med drage i efterårsferien. Drageflyning

Efterår er lig med blæst. Det kan være supervejr for drageflyvning.

Familien kan enten vælge at købe en drage eller selv fremstille den.

På biblioteket kan du finde bøger om hvordan den kan laves. Det kan være ganske hyggeligt for famlien. Et fælles projekt. Alt efter famliens erfaringer, så vil jeg anbefale at starte med at bygge en simpel drage. Test dens flyveegenskaber.

Jeg tror på at simple drager er lettere at flyve med. Alt efter barnet eller børnenes alder kan familien overvej at bygge en lidt sværre drage året efter. Måske starte med den simple drage. Hvis den nye drage er for svær kan det være godt med en lettere drage i baghånden. Børn har efter min erfaring let til at give op, hvis det driller for meget.

Jeg tænker at det måske kunne starte med at barnet eller børnene flyver med den almindelig og simpel drage. Familiens far eller mor starter med at flyve med den lidt sværre drage, samtidig med at barnet eller børnene flyver med den simple drage. Når barnet og far eller mor synes tiden er inde, kan barnet prøve at overtage fars eller mors drage. Når barnet og den voksne føler tiden er kommet til den store proces. Så kan barnet eller børnene prøve at få den svære drage op og flyve.

    kreatit.dk
    11801578