Skylander fest
Fantasien starter her

Skylanderfest

Her på KREATIT.DK finder du en Skylander fest.

De sidst år, har Skylander været meget populært spil til Wii, Playstation, x-boks.

Sidste år brugte vi dette tema til fejre vores Rasmus´s fødselsdag.


Dugen

Bordpynt

Service

Glaspynt

Sugerørspynt

Navneskilt

Festlege

Her er forslag til orienteringsløb med poster.

post 1- Livelementet

Her havde jeg fundet 3 forskellige skydevåben på Rasmus´s værelse. Da disse skydevåben ikke var lige gode til at skyde så fortalte jeg en lille historie.

Før i tiden så levede menneskerne af at gå på jagt. De prøvede naturligvis nogle forskellige type våben. de var naturligvis ikke lige effektive, men afprøvet endtil de finder det bedste våben. Da jeg haved fortalt børnene dette så havde de ikke problemer med at skyde med de forskellige våben.  

Post 2 - Dødelementet

Denne post var lidt sværre at finde på. Men da jeg kom i tanke om at død kan holdes op på at smadre noget, så sprang ideen frem

Jeg købte et nedløbsrør, en træstup, en hammer. Nedløbsrøret bandt jeg fast til en hegnspæl. Det kan også bindes fast en flagstang eller en tørrresnoret. Nu står jeg så og putter kartofler ned i gennem nedløbsrøret. I den anden ende står deltagerne klar med en hammer. Nu skal de se om de kan ramme kartoflerne når de kommer ud af nedløbsrøret.

Post 4 - Luft elementet

Her havde jeg lavet en kande med en blanding af vand med citron i. Dertil havde jeg kommet bagepulver i. Når det syder og bobler så har jeg tændt et lys. Nu hælder jeg så vandet, eller det vil sige - jeg hælder den usynlige gas ned over lyset. Lyset går ud. Nu tager skynder jeg mig at stryge en tændstik. På afstand så springer ilden over og antænder lyset igen.

Derefter har jeg taget en tallerken. Derpå har jeg stillet 6 fyrfadslys. Derudover har jeg 3 tynde plastikposer fra supermarkedet (dem som vi kan tage forenden af båndet). Nu tænder jeg lysene. Plastikposen tager jeg og åbner og holder hen over lyset. Lysene bringer varme og fylder plastikposen om - lige som var det en luftballon. Nu kan vi få plastikposen til at stige til vejrs.

Post 5 - Vand elementet.

Det overskyende nedløbsrør binder jeg fast til flagstangen. Forinden har jeg savet et hul 10 cm fra enden af nedløbsrøret. Husk at hullet skal være for oven. Nedenunder nedløbsrøret skal der være plads til en spand. Nu har jeg så 9 flasker vand. 9 flasker fordi jeg har delt klassen op i 3 hold. Det er 0,5 liters sodavandflasker eller kildevandsfasker. Dertil har jeg en vandpistol som kan anvende disse 0,5 liters sodavandflasker eller kildevandsflasker. Vandflaskerne er fyldt op med vand. De 3 flaker har jeg kommet gul frugtfarve i vandet, 3 fasker har jeg kommet rød frugtfarve i, de sidste 3 har jeg kommet blå frugtfarve i vandet. Rød, Gul og blå skal syboliseret skylanders forskellige våben. Nogle skyder med ild - gul. Nogle skyder med iskrystal og vand - blå, nogle skyder med lave - rød.

På skift så får holdene lov at skyde med vandpistolen. Rækkefølgen er ligegyldig. De skal nu forsøge at ramme ind gennem hullet i ne

Poset 6 - Jord elementet. Her havde jeg taget en colaflaske og nogle mentos. Dette skulle symbolisere gejsere som skyder op af jorden. Derudover så havde jeg forberedt mig til at lave en vulkan- som sybolisere de mange vulkaner der findes rund på om i verden.

Post 7 - Magi elementet.

Her så fandt jeg på et trylleri. Jeg havde fundet et på you tube. Det hedder noget i retningen af vandet der bliver suget op i glaset. Det er simpel, men også lidt magisk.

Post 8 - Teknologi.

Teknologi her lavet jeg 3 former for forsøg eller ekperimentarium.  

 

    kreatit.dk
    11740324