Hjælp til hjemmesiden
Fantasien starter her
Print

Titel: Hjælp til hjemmesiden

Kategori: HJÆLP.

Beskrivelse: Her skal jeg forsøge at skabe et overblik over KREATIT.DK.Vejviseren

Som noget ny er det muligt også i adressefeltet at følge med i hvilken side du står på.

Øverst til højre ser du FORSIDE, SIDEMAP, GÆSTEBOG, SIDSTE NYT og FACEBOOK. Disse menuer er faste sidemenuer. Det vil sige at de er tilgængelige uanset hvor du befinder dig på hjemmesiden. FORSIDE er som ordet siger, at du kommer til hjemmesidens forside. SIDEMAP er en oversigt over hjemmesidens opbygning. GÆSTEBOG, her har du mulighed for at skrive til mig. SIDSTE NYT er her du har mulighed for at se hvad der sidst er blevet opdateret. FACEBOOK er en forbindelse til - KREATIT.DK - Det kreative hjørne.

Lidt længere nede på siden, men stadig i din højre side. Her finder du en forholdsvis stor menu bjælke; søg og du skal finde efterfulgt af et symbol der ligner en lup. Her kan du i feltet SØG OG DU SKAL FINDE, indtaste dit søge ord. Her kan du søge oplysninger på KREATIT.DK.

Herunder ser du følgende menuer fra venstre mod højre:

Disse menupunkter tilhører KREATIT.DK forsiden. Køre du musen henover disse, vil du opdage at der under KREATIVITET menuen er nogle undermenuer. Hvis du klikker på en af disse undermenuer så kan du se en beskrivelse af disse emner. Det står dig frit at bevæge dig rundt i menuen på denne del af hjemmesiden. Du kan til en hver tid komme tilbage til udgangspunktet ved at klikke på menuen FORSIDEN eller FORSIDE (den lille top menu øverst oppe).

Under menuen står der med sort tekst eksempelvis: DU STÅR HER>> INFO >> FORSIDEN. Det er brødkrummen, som fortæller hvor du er henne på min hjemmeside. Har du klikket på PROJEKT så vil der stå DU STÅR HER>> INFO >> PROJEKT.

Midt på FORSIDEN ser du 12 hovedemner:

Et hvert af disse hovedemner er det et billede, som illustrerer hovedemnet. Klikker du på et af disse hovedemner, så vi du se at DEN LILLE TOP MENU bliver bevaret, men den anden menu vil ændre sig. Alle disse menuer har noget med det hovedemne at gøre. Det vil næsten sige, at du er kommet til en "ny underliggende hjemmeside". Hvis du så ønsker dig tilbage til forsiden, så klikker du på FORSIDE i DEN LILLE FASTE MENU øverst til højre. Det er også muligt at klikke på topbilledet, hvor der står KREATIT.DK og Fantasien starter her.Kreatit_logo

 

 

 

 

Hvert af disse 12 hovedemner har en forside, som fortæller om hovedemnernes indhold og opbygning.

    kreatit.dk
    11787745