Gæstebog
Fantasien starter her
Print

Titel: Gæstebog

Kategori: GÆSTEBOG.

Beskrivelse:Kreatit.dk har naturligvis også en gæstebog. Gæstebog

 

Alle velkommen til at skive til mig på e-mail. 

Jeg skal gøre mit bedst, for at besvare så hurtigst som muligt.

Min e-mail er: info@kreatit.dk

For dem som ikke har set det, så står e-mailen også nederst på alle sider.

  kreatit.dk

  Hej under skrabemalerier, står der man skal bruge sort farve som man skal putte opvaskemiddel i ---- er det sort acryl maling eller også oliekridt??

   

  mvh

  Marianne

  Hej kan i ikk lave et link til Facebook så man kan lægge det ing på

  MVH Ulrich

  Rigtig god site!!!! TAK.

  Hej.

  Jeg har søgt på nettet efter spilleregler til coco crazy men kan kun finde dem på norsk og engelsk og da det er svært for min datter at læse de sprog ville jeg hører om du kunne hjælpe med at få dem på dansk, hun købte spillet brugt men reglerne var med.

  Håber du kan hjælpe

  Mange hilsner Betina

  Wauu.. Fed hjemmeside.. Jeg arbejder som dagplejer og her er da klart inspiration at hente..

  Svar fra kreatit.dk den 03-07-2017

  Hej Trine

  Tak for dine ord. Jeg håber at jeg fortsat kan skabe inspiration.

   

  Med venlig hilsen Lene (Kreatit.dk)

  Hej

  Utrolig god og brugbar hjemmeside, Fyld med mange gode ideer og blomsterbinding men jeg mangler billederne, vil du skrive om der kommer nogle på ? det er helt sikkert en hjemmeside jeg vil komme forbi igen

  Mange hilsner Linda

  Hej

  Det var dog en fantastisk side du her har lavet - jeg var inde på google for at finde noget elefanttråd, til juledekorationer, da vi er ved at planlægge en aften hvor vi skal lave juledekorationer i min datters klasse, og så faldt jeg over denne side - det var dog utroligt, med al den information du her har samlet - jeg blev da helt vildt inspireret, og kan næsten ikke vente med at komme igang med at samle materialer til dekorationerne, og vise de andre, hvordan man kan gøre. Det eneste jeg mangler er billeder - du skriver om nogle blade til kræmmerhuse, og jeg aner ikke hvordan de blade ser ud, og i det hele taget, ville det være rigtig fint, for os der ikke har så megen fantasi, at der måske var lidt flere billeder, så man også kan "se" hvad du skriver om. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har været inde på din side - og når jeg får min egen hjemmeside færdig, laver jeg et link til din side.

  mange hilsner fra

  Sanne Johannsen

  Hej :)

  Synes det er fantastisk at du bruger så meget tid på at børn kan aktiveres og være kreativ med deres forældre eller bedste forældre, som måske ikke har fantasi til at finde på alt dette selv med ungerne. 

  Jeg er selv meget kreativ, men elsker at finde inspiration hos andre og denne side er fantastisk!! ... jeg er sikker på at min søn,kæreste og jeg nok skal få meget glæde af denne side samt dine idéer :)

  mvh. Mette

  Svar fra kreatit.dk den 03-07-2017

  Hej Mette

  I er altid velkommen til at kikke på min hjemmeside.

  God fornøjelse!

  Med venlig hilsen Lene (Kreatit.dk)

  Hello from France ... I wish you a Happy New Year, with a lot of happiness; have a very good year 2009.
  Webmaster test
  11478509

  Warning: mysql_free_result(): 21 is not a valid MySQL result resource in /var/www/kreatit.dk/public_html/index.php on line 662