Mad og drikke

Mad og drikke ellers dur helten ikke

Tilbage

 

Stegt flaesk med persillesovs

Her på KREATIT.DK finder du en opskrift på Stegt flæsk med persillesovs.Stribet flæsk med persillesovs

 

 

Ingredienser:
 

 

12 stk. skiver stegeflæsk eller kogeflæsk

½ tsk. goft salt

Persillesovs

½ l. skummetmælk eller minimælk

2½ spsk. majsstivelse fx. maizena

2 dl. hakket frisk kruspersille

½ tsk. sukker

1 tsk. groft salt

½ tsk. friskkværnet peber

 

 

 

Fremgangsmåde:

1. Læg flæskeskiverne på en rist med et fad eller en bradepande under.

2. Steg flæsket midt i ovnen - til det er gyldenbrunt og sprødt. Drys med salt. ½ time ved 250 grader.

3. Persillesovs: rør mælken sammen med majsstivelsen i en gryde og kog op under omrøring.

4. Tilsæt persille og sukker og lad saucen koge i ca. 5 min.

5. Smag til med salt og peber

 

 

 

 

Siden er opdateret den 18-10-2020