Mad og drikke

Mad og drikke ellers dur helten ikke

Tilbage

Wok med kylling og kokosmaelk

Her på KREATIT.DK finder du opskriften på Wok med kylling og kokosmælk.

Ingredienser

 

25 g Smør
500 g Rensede kyllingerfileter
3 stk gulerødder  
2 stk porre i mindre stykker
100 g Babymajs eller majs
5 stk Forårsløg i korte stykker
165 ml dåse kokosmælk
1 tsk groft salt
lidt   friskkvænet peber
50 g skyllede bønnespireTilbehø
50 g grofthakkede cashewnødder (kan  godt undværes)

 

Tlbehør

Løse ris.

Fremgangsmåde

  1. Lad en wok blive godt varm og tilsæt halvdelen af fedtstoffet og lad det blive varmt - uden at det bruner.
  2. Steg kyllingekødet i ca. 5 min. og tag det op.
  3. Tilsæten af fedtstoffet og svits gulerødder, porrer, majs og forårsløg i ca.2 min.
  4. Kom nu kødet tilbage i wokken sammen med kokosmælk, salt og peber.
  5. Varm retten godt igennem og vend bønnespirrer og cashewnødder i.
  6. Server straks sammen med nykogte ris.
  7. Retten er meget mild, så hvis du er til mere smag, er det en god idé at servere lime, sojasauce og sød chilisauce ved siden af.

 

 

 

 

 

Siden er opdateret den 18-10-2020