Lær børn at fiske 2
Fantasien starter her

Lær børn at fiske 2- bundbid

Her på KREATIT. DK kommer jeg med foreslag til at lære børn at fiske.

Børn vil lære at fange fisk som de voksne. Det kan se legende let ud når de voksne kaster en fiskestang. De vil bruge fluer, spindere og kaste langt som far og gerne længere. Men er let til at forivrer sig og er dermed sikre på fiasko. Det bliver let til hastige ukontrollerede kast som med garanti bliver til linekludder og fiskeri med spindere og blink medfører bundhug i stedet for en kontakt med fisk.


Børn er faktisk tålmodige, som nogle sikkert vil modsige. De kan faktisk sidde langt tid og kikke på en prop. Medefiskeri med bobleflåd er langt fra passivt fiskeri. Fanges der efter rovfisk, kan man, hvis man med jævne mellemrum drejer et par gange på hjulet, forøge sine chancer for hug.


Med bobleflåd kan de faktisk kaste langt, det kan så godt være at farmand eller læremesteren må kaste til at starte med, indtil barnet eller børnene bryder ind og vil lære at kaste. Så kan I aftale et eller flere besøg på den nærmeste sportsplads med lidt træning før næste fisketur. Næste gang går det måske lidt bedre.


Når børnene har fået erfaring efter 2 ture, er nogle børn klar til spindefiskeri med kunstig agn, men de vil sikkert kunne fange flere fisk ved medefiskeri.

    kreatit.dk
    11570244