Ferie

Nyd livet - Fordybelse - oplev - slap af - sove

Tilbage

Camping

I sommerferien er det også muligt at tage på camping.

Det kan være familien har et telt, så familien kan tage på camping. For de mere luxusøse har familien måske en campingvogn. Men for de familien som ikke har nogen af delene og heller ikke har planer om at købe et telt eller en campingvogn er der andre muigheder.

Der findes naturligvis også noget som er en blanding mellem et telt og en campingvogn. Det er en camplet. Det er en trailer, som på campingpladsen kan foldes ud og blive til en telt.

På mange campingpladser er der hytter, som kan lejes. Nogle steder har de også campingvogne som kan lejes og/eller familietelte. Det kan godt være at familien skal være ude i god tid for at kunne få en sådan hytte, campingvogn eller familietelt.

Camping med børn kan være dejligt. Her kan børnene, alt efter alder selv gå hen på legepladsen. Nogle af de bedste danske campingpladser har indendørs vandland, som kan nydes når det er for koldt at bade ved stranden eller nærliggende sø.

Alt tiden behøver ikke at foregå på campingpladsen. Der er de familier som har det som et midlertidig fast bopæl, for så at drage ud hver dag på udflugt til diverse attraktioner i området. Husk lige at tage en dag eller 2 til afslapning. De mange indtryk kan måske godt være for meget uden pause.

For de som har campingvogn er det letter at køre fra campingplads til campingplads kun med 1 til 2 døgn pr sted. En campingvogn behøver kun at få støttebenene sænket, så har familien ly og mulighed for at overnatte.

For de familier med familietelte, så ønsker familien ikke at flytte alt for mange gange. Mange telte store som små er forholdsvis lette at slå op, men det at skulle slå 20 til 30 plukker i for at teltet står rigtigt tager pusten fra de fleste, hvis det skal gøres mange gange på en uge.

Jeg kunne forestille mig at vi skulle campere med vores familietelt og flytte måske hver anden dag, så ville vil vi have planlagt turen på forhånd og lejet hytter ind i mellem. Så vi veksler mellem at ligge i telt og overnatte i hytter, leje campingvogn eller leje telt.

En anden mulighed er også at finde en campingplads som ligger så centralt for det vi ønsker at se på uge som muligt. Eventuelt flytte teltet til en ny centralpladsering for næste uge.

 

 

Siden er opdateret den 31-10-2020