Ferie

Nyd livet - Fordybelse - oplev - slap af - sove

Tilbage

Titel: Påskeklip i påskeferien

Kategori: Skoleferie - Påskeferie -  Påskeklip

Beskrivelse: Søger du inspiration til Påskeklip i Påskeferien? I tilfælde af at der lige mangler nogle timers underholdning af børn, så er påskeklip stort set et hit i alle aldre.

Biblioteket

Der kan som bekendt findes nogle bøger om emnet på biblioteket.

Internettet

Men det er også muligt at surfe lidt rundt på internettet og finde nogle. Skriv blot påskeklip og se hvad der kommer frem på internettet. Skriv eventuelt påskeklip skabeloner. 

Kreatit.dk

Med tiden vil der også være et udpluk her på siden. 

Påskeklip med en saks

Det er ikke alt påskeklip der er nemt at klippe ud med en saks. Der er naturligvis også forskel på om der er tale om en standard saks eller en lille saks. Der findes rigtig mange forskellige størrelser på sakse. Store sakse til store ting og små sakse til små ting.  Se da påskeklip med udskæring, som jeg omtaler lidt længere nede på denne side. 
 

Påskeklip lag på lag

Lag på lag - hvad er det? Det vil sige at vi foreksempelvis klipper omridset ud af en Påskehare i noget karton. Derefter så tegner vi og klipper ud så i farvet karton måske endda med mønstre, så det ser ud til at Påskeharen har tøj på. 

 

Påskeklip med udskæring 

Det kan godt være at vi starter med at klippe omridset af Påskekyllingen, et Påskeæg eller eventuelt en Påskehare ud. Efterfølgende så har vi tager vi kniven i brug når vi skal skære små fine detaljer ud. Det kan være fingre eller hvis vi ønsker at der skal klippes eller skæres nogle detaljer ud hvor det er svært at komme til med en saks.  

Siden er opdateret den 05-03-2021