Ferie

Nyd livet - Fordybelse - oplev - slap af - sove

Tilbage

Titel: Tegne

Kategori: TEGNE.
Beskrivelse. Din Efterårsferie kan også bruges til at tegne i. Tegne

Du kan tegne på frihånd.

Du kan også tage på tur og finde et hus, eller et slot, som du kunne have lyst til at tegne. Med dig ud i naturen har du så papir og blyant eventuelt farveblyanter. Du har måske en stol og/eller et tæppe, og noget godt underlag til din tegning. Så finder du et godt sted for det, der skal tegnes. Når du første er begyndt, så er du forkus om opgaven.

Der er også dem, som tager kamera med på turen rundt i omegnen. Her bliver der så taget billeder af ønskede motiver. Det kan være hele motiver eller detaljeret motiver. Detaljeret motiver kan være et hjørne af et hus, eller den del af en traktor, som kobler sammen med forskellige redskaber. I den moderne samfund har vi digitale kamera, så er det bare at skyde løs. Du kan bare slette de dårlige billeder bagefter. Det er også muligt at tage billeder af planter, træer , buske, dyr eller mennesker der arbejder. Det kan godt være at du lige skal spørge om lov til, at tage billeder af mennesker.

Ideen er så at når du kommer hjem at overføre billederne til computeren. Så er det bare at vælge et eller flere billeder, som du ønsker at tegne. Hjemme kan du tegne i dit helt egen tempo. Du kan tegne når lysten er der. Men der er også en tedens til at du måske mister fokus.

Er du nybegynder så start med noget som ikke er så svært. Det vil sige måske et hus med ganske få linier.  Det kan også være en detalje, som kun består af nogle simple linier.

Du kan finde inspiration til tegning her.

Siden er opdateret den 31-10-2020