Hjaelp til Ipad
Fantasien starter her

Hjælp til Ipad

Her på KREATIT.DK kan du få hjælp til, hvordan du kan få dine billeder gemt på din Ipad.

Som noget nyt så har jeg gjort min hjemmeside brugbart også for Ipad. Jeg vil dog her anbefale at vende Ipaden på højkant.

Start med at vælge en billedserie ud fra den alfabetisk oversigt. Under hver billedserie kan der være en eller flere billedgallerier.

Vælg et billedgalleri under det respektive billedserie ved at klikke med fingeren på det. Så vil galleriet åbne op i et nyt vindue. Klik igen med fingeren og en billedmenu fremkommer foroven. Her har du så mulighed for at bladre i billederne/ tegningerne. Når du har fundet frem til det ønskede tegning, har du 2 muligheder

klikker du med fingeren og holder den stille i få sekunder. Der vil fremkomme en lille menu midt på skæmen. Du har så følgende valgmuligheder:

Arkiver billede - klik på denne hvis du ønsker at gemme billedet 
Koper - klik her for at kopier billedet enten ned på Ipaden eller i en eller andet dokument.

- Klikker du med fingeren og holder den stille i lidt tid. Så kan det også tænkes at du får en større menu at se, som består af følgende punkter:

Åbn - Åbner bare billedet op i et billedfremvisning del.Klikker du igen med fingeren og holder den stille i lidt tid, vil du så have mulighed for enten at koper billedet eller gemme billedet.
Åbn i ny fane - Åbner bare billederne op i et nyt vindue.
Føj til læselisten - En liste af websider og henvisninger til websider, som kan læses senere.
Aktiver billed - gem billedet på Ipaden. Det vil jeg anbefale at du gør.
Kopier - Kopiere billedet

    kreatit.dk
    11787786