Hjaelp til pc
Fantasien starter her

Hjælp til PC´er eller bærbar computer

Hvis du har en PC´er eller en bærbar computer, så kan du få hjælp til hvordan du kan gemme mine billeder eller udskrive dem.

Har du en Pc´er eller en bærbar computer, så skal du klikke på det motiv du ønsker at farvelægge.

Så vil der fremkomme en menu forneden, hvor du har mulighed for at gemme eller åbne tegningen på PC´eren eller den bærbar computer.

Vælger du åben, vil tegningen åbne op i et nyt vindue. Her vil der være flere muligheder.

Menuen for oven ser således ud: Filer, Udskriv, E-mail, Brænd og Åbn, alt efter hvordan din computer er sat op til sprog.

I menuen Filer har du følgende muligheder:

  •  slet- fortryde din handling
  • Opret en kopi - med mulig for at gemme et kopi på din egen computer.
  • Kopier - kopier tegningen enten til et program eller kopier den til en folder /mappe på din computer
  • Egenskaber - hvor du har muligheder for at omdøbe filens navn.
  • Afslut - afslutte og lukke igen.

I menuen Udskriv har du følgende muligheder:

  • Udskriv - Her har du så muligheden for at udskrive billedet.

I menupunktet E-mail

Her har du mulighed for at sende tegningen til en e-mail. Så vil du have mulighed for at kunne arbejde med tegningen andre steder ind hjemme. Det kan være du sender en stak tegninger hen til mormor og morfar, eller farmor og farfar. Så har de mulighed for at printe tegningerne ud til deres børnebørn.  

I menupunktet Brænd har du faktisk mulighed for at brænde en dvd.

Sidst men ikke mindst menupunktet Åbn, så har du faktisk også muligheden for at åbne billedet op i et billedbehandlingsprogram. Hvilke programmer er afhængig af, hvilke billedbehandlingsprogrammer du har liggende på Pc´eren eller din bærbar computer. Så kan billedet farvelægges her. Du skal dog være opmærksom på at ikke alle malebogstegninger er forberet til dette. Det kræver at alle felter er afsluttet. Det kan du selvfølgelig også gøre inden du maler, eller undervejs. Det vil sige når problemet opstår at farven flyder ud. Så vil du naturligvis trykke på fortryd-knappen og så tegne en afslutning af feltet eller formen. Der er heller ikke nogen der sige at det er muligt at lave en kompination. Det vil sige farvelæg det, som er muligt med billedbehandlingsprogrammet. Derefter printe tegningen ud, og farvelægge resten med farver eller farveblyanter.  

    kreatit.dk
    11712866