Tegn og male

Skal vi tegne og male

Tilbage

Titel: Løvernes Konge Malebog med motiver af Løvernes Konge

Kategori: Tegn og male - Malebog - Løvernes Konge

Beskrivelse: Søger du efter Løvernes Konge Malebog? Så kan du finde det her på Kreatit.dk, blandt mange andre malebøger i alfabetisk orden.

 

Beskrivelse

Løvernes Konge er en amerikansk animationstegnefilm fra 1994, som er produceret af Disney. Filmen omhandler en ung løve Simba, der vækker en søvning Mufasa og Sarabi. Mustafa tager Simba med ud og viser ham hans fremtidige kongerige. Derefter fortæller han om livets kresløb på savanen. Simba har en bror Scar, som til forskel fra SImba ivrig for at overtage posten som Løvernes Konge. Scar overtaler Simba og hans vendind Nala til at tage på en farlig elefantkirkegård, hvor de unge løver ender med at blive angrebet af 3 hyæner, Shenzi, Banzai og Ib, som står i ledtog med Scar Mufasa advaes om situationen af sin vagtchef, en rødnæbbet toko Zazu og kommer løveungerne til undsætning. Da Mufasa Dør får Simba skylden. Scar jager Simba væk alene ud i ørkenen. Her møder han Surikatten Timon og vortesvinet Pumbe, som ligesom ham selv er udstødt fra deres flokke. De tager Simba til sig og opbygger et venskab. 
 

Løvernes Konge Malebog


Ønsker du at printe den malebog ud med motiver af Løvernes Konge, så har jeg lavet 2 malebøger til dig. Hent enten nr. 1 eller 2, men du er naturligvis også velkommen til at hente dem begge. Det er helt op til dig.

Nederst på siden kan du se samtlige billeder med Løvernes Konge motiver.

Løvernes Konge Malebog 1.pdf
Løvernes Konge Malebog 2.pdf

Malebog 1 indeholder de første 10 billeder. 
Eksempel på et malebogs side

Som du kan se under hvert billede, så er der 2 blå knapper. Den ene blå knap viser en printer  . Klik på hvis en eller flere af disse blå knapper, hvis du ønsker kun at printe få billeder ud på papir. Ønsker du derimod at hente dem ned på din computer, så skal du klikke på den anden blå knap, som ligner en sky med en pil-ned .  

Klik på Tilbage-knappen og du kommer tilbage til den alfabetisk oversigt over de malebøger, som findes her på Kreatit.dk. 
 

Billederne i stor størrelse

Ønsker du at se billederne i et større format, så kan du klikke med højre musetast på eksempelvis billede 1. Der vil efterfølgende åbne et vindue med billedet i større format. Nedeunder til venstre dette billede vil du se antallet af alle billederne. Til højre finder du et større x. Klikker du med musen her lukker vinduet ned igen. Bevægger du musen op langs højre side af billedet. Vil du se at der fremkommer en pil der peger i retningen til højre. Denne pil kan du klikke på og det efterfølgende billede i nedestående rækkefølge, kan nu ses i samme vindue. Bevægger du dig op langs kanten nu i venstre side, vil du se at der ligeledes her fremkommer en pil til venstre. Det vil sige at du hermed kan bladre frem og tilbage i alle billederne med disse billeder i henholdsvis til højre eller venstre. 
 

Siden er opdateret den 23-11-2023