Boligindretning

Ikke kun for syns skøn

Tilbage

Titel: Bad - Kreativ anvendelse af æblekasser på badeværelsetBoligindretning - Badet

Kategori: Boligindretning - Rumkrav - Bad - Æblekasser

Beskrivelse: Her på KREATIT.DK finder du en kreativ anvendelse af æblekasser på badeværelset.

Oprindelse

Ølkasser som tilbage i 70´erne og 80´erne, kan fint erstattes af dagens æblekasser. Det er igen blevet moderne og bruge noget råt træ i boligen.

Nytænkning

Her er lidt inspiration til anvendelse af æblekasser på en anden måde.

På det første billede ser du 2 æblekasser som hænger på væggen. De kan også hænge lige under hinanden, som en reol. Det behøver ikke være placeret højt oppe. Hvis du kikker på billedet, så kan du se, hvad de eventuelt kan indeholde.

På de efterfølgende 3 billeder, har jeg pladseret 2 æblekasser på gulvet. Det sidste billed af disse billeder er mere detaljeret billeder, så vi kan se hvad der eventuelt kan indeholde (her håndklæder, shampoo med mere). Disse kasser kan vi også vælge at komme hjul under, da de så vil være nemme at flytte ved rengøring. De kan naturligvis også hænge op på væggen.

Husk at hænge dem eller stille dem så langt væk fra det våde område i badeværelset. Det vil sige ikke i nærheden af håndvasken eller bruseren. Det kan måske også være godt at give æblekasserne en gang lak. Så træet ikke er så modtagelig overfor den fugtighed, der er uundgåelig i et badeværelse.

Æblekasserne som er vist på billedet kan købes hos Ny Fillerup Savværk.dk

Siden er opdateret den 13-08-2023