Boligindretning

Ikke kun for syns skøn

Tilbage

Titel: Bad - 5 gode råd til indretning af badeværelset

Kategori: Boligindretning - Rumkrav - Bad - Gode råd

Beskrivelse: Her på Kreatit.dk finder du 5 gode råd til noget du skal undgå når du indretter dit badeværelse.

Dimensioner

1. Undgå forkerte dimensioner på dit badeværelse. Det vil eksempelvis være forkert at købe en lille vask til et stort badeværelse eller en stor vask til et lille badeværelse. Armatur på håndvasken skal heller ikke være kæmpe stor til en lille vask eller lille til en stor vask.

materialer

2. Undgå skabe med spånplader på dit badeværelse. Spånplader har med at suge fugt. Badeværelset har tit meget høj fugtighed. Skabe med spåndplader vil nemlig ofte have kanter, som ikke er fugttætte. Det vil resultere i kanten suger fugt og hæver op. Køb derimod skabe fremstillet i MDF plader og helst vådrums MDF-plader. Skabene vil da kunne holde i mange år.

Ventilation

3. Undgå skimmelsvamp ved at sørge for effektiv ventilation med fugtstyring. En kraftig ventilator i badeværelset nær brusenichen eller badekaret vil hurtig kunne fjerne fugten.

Håndvaske

4. Undgå håndvaske med 90 graders hjørner på badeværelset. Smukt design men "skarpe" kan være svære at holde rene i hjørnene.

5. Undgå billige solid Suface/komposit håndvaske. Desværre er en meget stor del af disse håndvaske fremstillet i Kina i en dårlig kvalitet. Disse håndvaske i de billige materiale vil skifte til en gulig farve. De dårlige produkter har ofte italienske bynavne som produktnavn eller at det er italiensk design. Der vil typisk ikke fremgå produceret i italien og heller ikke oplyse navnet på designeren.

Siden er opdateret den 13-08-2023