Boligindretning

Ikke kun for syns skøn

Tilbage

Titel: Køkkenrulleholder stående og/eller hængende

Kategori: Boligindretning - Rumkrav - Køkken - Køkkenrulleholder

Beskrivelse: Her på Kreatit.dk kan du finde noget om køkkenrulleholder til køkkenet.

Rundt i rigtig mange hjem så står køkkenrullen på bordet, når der bliver spist aftensmad.

Jeg synes at det er godt med en holder til denne køkkenrulle, da den efter min mening let kommer til at vælte. Når den vælter har den en stor tendens til at trille og det er oftes den forkerte vej. Det vil sige hen af bordet og ned på gulvet, og det går strækt.

Når køkkenrullen ikke står på spisebordet, så står den nok på køkkenbordet. Da den her måske er lidt i vejen for madlavningen, er der nogle som vælger at få et køkkenrulleholder, så den kan hænge under køkkenskabet eller på væggen.

Jeg tror på at der sikret er nogle hjem som har både en køkkenrulleholder, der hænger og en der står på bordet. Begge steder kan vi komme til at spilde noget, så er det rart at kunne tørre det op igen hurtigt. Men der skal lige siges at en karklud også kan tørrre eller gøre bordet rent. Vi kan ikke komme uden om at karkluden er mere miljøvenlig end køkkenrulle. Husk bare lige at skifte karkluden ud hver dag.  

Jeg vil ikke komme med mit bud på hvordan jeres køkkenrulleholder skal se ud, blot at det kan være rart eller bekvemt at have stående.

 

 

 

 

Siden er opdateret den 13-08-2023