Foto

Bliv en bedre fotograf

Tilbage

Titel:Gratis program hentet på internettet

Kategori: Foto - Billedbehandling - Gratis program

Beskrivelse: Her på KREATIT.DK finder du nogle gratis billedbehandlingsprogrammer.

 

Her er en liste på 9 gratis billedbehandlingsprogrammer eller billedredigeringsprogrammer:

1. Gimp

Gimp - kan bruges både til Windows og Mac Det er et meget avanceret program til ingen penge. Det er muligt at downlade mange plugins, som kan give mange af de funktioner som Photoshop. Det er nok også de mest brugte redigeringsprogram.

2. Paint.net

Paint.net - kan bruges til Windows. Paint.net minder om Photoshop. Du kan faktisk redigere dine billeder på samme måde. Der arbeejderes også her med layers. I forhold til Photoshop, kan du her hente meget hjælp til brugen af programmet. Du kan finde mange guides på internettet og der findes et forum, som kan hjælpe dig videre. Dette kan eventuelt være et bgynderkursusprogram for Photoshop.   

3. Pixia

Pixia -kan bruges til Windows. Pixia er et japansk billedredigerings program, som er blvet oversat til engelsk. I forskel til de øvrige redigeringsprogrammer, så ser programmet noget gammeldags ud. Men tag ikke fejl af dette, da du har rigtig mange funktioner at arbejde med. Ligesom det foregående program arbejder programmet også med layers. Der findes også en del funktioner her, som du finder i programmet Photoshop.

4. Picasa

Picasa - kan bruges til både i Windows og Mac. Det er google som står bag dette redigeringsprogram. Det er et godt program med mange gode funktioner. Det er godt integreret med Google. Ligner meget GIMP men mangler dog noget.

5. Iphoto

Iphoto - bruges af Mac. Dette program følger med når du køber en Mac computer, så det er dermed også gratis. Det er godt til at redigere billeder med hurtigt og nemt.

6. Picmonkey

Picmonkey - Er internetbaseret. Det vil sige at du skal redigere dit billed i din internetbrowser. Det har den gode fordel at programmet aldrig optager lagerplads, da det ikke ligger fysisk på din computer. Det kræver naturligvis at du er koblet op på internettet.

7. Pixir

Pixir - er internetbaseret. Det minder meget om Picmonkey.

8. Seashore

Seashore - bruges af mac. Dette program redigere også billeder ved at bruge layers. Er et af de bedre redigeringsprogrammer til Mac-bruger. Det et et program som ligger tæt på GIMP. 

9. Inkscape

Inkscape - er beregnet til Windows og Mac- brugere. Inkscape er det program, der minder mest om Photoshop. Der er dog lidt efter på funktioner.

 

 
 

Siden er opdateret den 02-08-2023