Ferie

Nyd livet - Fordybelse - oplev - slap af - sove

Tilbage

Bolcher

Børn elsker bolcher. Her på min hjemmeside kan du finde opskrift på fremstilling af bolcher. Bolcher

Det at fremstille hjemmelavet bolcher er en forholdsvis lang proces. Her vil jeg synes at det kunne være oplagt at gøre det i vinterferien. Vinterferien kan for nogle børn, føles lang men naturligvis dejligt. 

Opskrifter findes her på Kreatit.dk

Hvis du synes at børnene er for små til at være med til at lave bolcher. 

Det kan også tænkes at du efter nogle forsøg, vælger en nemmere løsning til fremstilling af bolcher. 

Det skal lige siges at jeg synes det ikke helt er så enkelt at fremstille bolcher. Men jeg vil ikke sige at det er umuligt. Kan vi tekniken så er det bare spørgsmål om tid før der kan fremstilles bolcher i kassevis. Det er også meget afhængig af at bolchemassen har den rigtige temperatur og ingredienserne tilsættes på det rigtige tidspunkt. 

Så er der faktisk også den muglighed at søge internettet for steder i nærheden, som fremstiller bolcher. Disse steder vil gerne tage imod børn, og lade dem være med at "fremstille egne bolcher". Det vil sige at børnene er med til den sidste proces af bolcherfremstillingen. Børnene vil da få udleveret en del af den samlede bolchemasse, for naturligvis et sybolsk beløb. Af dette kan børnene som regel mulighed for at lave en forholdsvis stor slikkepind. 

Siden er opdateret den 31-10-2020