Ferie

Nyd livet - Fordybelse - oplev - slap af - sove

Tilbage

Fotografering

Fotografering kan vi fordybe os i når vi har sommerferie.

Fotografering kan være en hobby. En hobby der går på at få skabt nogle kunstværker i gennem linsen på kameraet. Vi tager billeder så vi har en mulighed for igen at kunne huske den dag eller begivenhed. Det kan også være en tur til legoland, eller på besøg hos familie og venner. Kort sagt vi tager billeder af det vi gerne senere vil kunne huske som noget godt.  

År efter kan vi så tage disse billeder frem og næsten drømme vores liv tilbage til dengang vi var i zoologisk have. Husker vi så ikke aben der forsøgte at stjæle lille Jens sut. Fordi vi dengang havde taget et billede af Jens i klapvogn foran abeburet og med en abe som har armen ud af buret i baggrunden.

Husk at tage mindst 2 billeder pr. situation. Med digital kamera i hånden har vi mulighed for at slette det dårlige billede(r). Slet gerne på turen med det samme, hvis du ikke har et stort hukommelsekort. Det vil være bedst at kunne vente med at slette billeder, når vi er kommet hjem. På computeten har vi muligheder for at se billderne i stort format. Det kan måske være lidt svært at se hvilket billede der er bedst. Har du derimod investeret i et stort hukommelsekort er det ingen problem at have mindst 2 billder pr. situation. Jeg vil anbefale at investere enten i et stort hukommelsekort eller flere mindre hukommelsekort. Du har ingen ide om hvor mannge billeder du vil tage på turen. Det er kedeligt at ikke have mulighed for til sidst på turen at kunne tage billeder af turens højdepunkterne.

Det vil være godt at huske at sætte billederne i album, når vi kommer hjem fra eksempelvis en chartertur til spanien. Grunden er at så står turen i frisk erindring, hvad angår billedernes rækkefølge. Nu kan vi formentligt i ro og mag få sorteret de dårlige billeder fra. Album er absolut ikke kun tale om ringbind og plastiklommer. I det digitale samfund så laver vi også album på computeren til de digitale billeder. Det er måske lidt sjovere, da du her kan klippe og klistre som du vil. Skabeloner findes så dine album kan ligne en scrapbog i papirudgaven. Du kan til en hver tid flytte rundt på billederne, hvis der lige skal gøres plads til endnu et billed. Det kan måske også være at vi senere kunne tænke at bytte om på 2 billeder. Ingen problem i den digitale verden, men måske et større problem i papirudgaven. Vi kan tilføje talebobler på vores billeder og fjerne dem igen problemfrit.

Siden er opdateret den 31-10-2020