Ferie

Nyd livet - Fordybelse - oplev - slap af - sove

Tilbage

Titel: Interesser

Kategori: INTERESSER.

Beskriveles: Brug efterårsferien til at dyrke dine børns interesser. Interesser

Når det er efterårsferie, så har børnene tid til at dyrke deres interesser eller hobby.

Her tænker jeg forældre på min alder, vil prøve at vise nogle interesser som eksisterede, da vi var børn.

Interesser, hobby eller samleobjekter.

Til at state med har børnene måske ikke så mange ting i deres samling. Alt efter hvor mange ting de har, så kræver det en form for organisering. Det vil sige komme glansbilleder, postkort i ringbind. Det kan være lighter, kuglepenne m.m. i kasser. Sorteret efter form, størrelse, type, land, tema eller motiv. For at sortere og sætte i system tager tid, så det vil måske være en god ide til efterårferien. Hvis tilfældet er at børnene allerede har mange ting, så kan det være en god start. Efterfølgende kan måske vinteraftnerne forsætte arbejdet.

Formålet med dette er, at sørge for at det meget nemmere for børnene næste gang de får fat i en eller flere ting til samlingen. De får da hurtig et overblik over om tingen allerede er en del af samlingen. Husk også at vejlede børnene til at have en kasse eller plastiklomme med de ting som de ønsker at komme af med. Så har de noget at bytte med.

Jeg synes at det er sundt for børn at gå op i noget. Naturligvis kan der vær nogle ting, som koster en del penge. De ting som koster penge kan komme på ønskesedlen. Der er naturligvis også nogle samleobjekter som er lettere at skaffe end andet.

 

 

 

 

Siden er opdateret den 31-10-2020