Ferie

Nyd livet - Fordybelse - oplev - slap af - sove

Tilbage

Titel: Sjovt med modellervoks i Påskeferien

Kategori: Modellering - Modellervoks

Beskrivelse: Børn elsker at lege med modellervoks. Det er påske og børn i alle aldre har behov for sætte kreativiteten i gang, som eksempelvis kan gøres med modellervoks.

 

Alder

Fra 2 år til 15 år. 
 

Forslag til hvad børn eventuelt kunne modeller i Påsken

Jeg kan forestille mig at der vil blive lavet en helt masse påskekyllinger. Det kan måske endda være høns med kyllinger. Det måske være påskelam. Det kan være at familien har været på besøg hos en gårdbutik, som kunne fremvise søde påskekyllinger og påskelam. 
 

Modellervoks

Modellervoks kan vi enten lave selv. Jeg har en opskrift på hjemmelavet modellervoks. Du kan finde linket nederst på siden.

Modellervoks kan købes i de flest butikker ud over diverse legetøjsbutikker og hobbybutikker. På internettet kan du købe både den traditionelle modellervoks, men også en som kan hærdes i ovnen. 
 

Hvorfor modellervoks i påsken

Det er forår og børnene har måske være vild aktive udenfor, men de kan også en gang i mellem have lyst til noget stillesiddende. Børn elsker at sidde og forme med modellervoks. Med modellervoks kan de skabe noget at det de går og tænker på.

Børn der elsker dyr, vil måske kaste sig ud i at lave en lille udgave af en zoologisk have eller bondgårdens dyr. 

Børn har også med at kopier deres forældre. Her tænker jeg at børnene kan finde på at skabe noget af det der har været ud og se. Foreksempelvis kunne det være at familien i anledningen af at det er påskeferie, så kunne det være oplagt at besøge en gårdbutik, som også kan fremvise små påskelam. 

 

Link

Modellervoksens historie

Hjemmelavet modellervoks

Modellervoks - et godt genbrugsmateriale

Modellervoks - slip kreativiteten fri med modellervoks

Modellervoks for større børn med sans for detaljer som tema

Modellervoks kan også være attraktiv for teenageren 
 

Siden er opdateret den 11-01-2021