Ferie

Nyd livet - Fordybelse - oplev - slap af - sove

Tilbage

Titel: At lege med Modellervoks i vinterferien

Kategori: Vinterferie - modeller - modellervoks

Beskrivelse: Modellervoks er også en mulighed for børn at de kan arbejde med  og bleve kreative i vinterferien. 


Forslag til hvad børnene eventuelt kunne modellere

Jeg tænker at børnene selv er gode til at finde på modeller alverdens ting og dyr. Men hvis familien har været på besøg i en zoologisk have, kan det godt være det give inspiration til at lave deres egen zoologiske have med måske legoklodser, som skaber rammerne og så går de ellers igang med at modeller de mange dyr.  

Det er vinterferie, så ønsker børnene at der er sne i haven. Hvis der som ofte ikke er sne, så kan jeg tænke mig at børnene kunne måske finde på at skabe deres egen sneuniverse.
Det vil sige at modeller:

Hjemmmelavet modellervoks

Opskriften på hjemmelavet modellervoks finder du her på hjemmesiden. Klik på linket, som er markeret med blå tekst. 

Hvorfor? Fordi det modellervoks vi køber på internettet indeholder paraffin, som ikke er særligt sund for børnene. Der fides også dansk økologisk modellervoks. Så er det prisen i forhold til hvor meget modellervoks som børnene får for pengene. 
Den opskrift jeg henviser til giver en ganske god portion modellervoks. Den kan bruges flere gange og så ved vi hvad der er i. Den er hurtigt at lave og så kan den laves af det vi har i en normalt husholdning. 

Købes på internetet

Det er muligt at købe modellervoks på internettet. Det er fint nok, men børn har med at beslutte at det er her og nu de ønsker at lege med modellervoks. 


Selvfølgelig så kan det også være at de forældre, der sørger for at købe modellervoks hjem før vinterferien. 
Men hvordan kan de forældre vide at børnene godt kan lide at lege med modellervoks. Det kan blandt andet være at de har talt med børnehaven og hørt at deres barn er ville med at lege med modellervoks. 
 

Købes i butikker

Selvfølgelig kan modellervoks også købes i butikkerne. Det er meget populært at lege med modellervoks. Det gør at næsten en hver supermaked også har modellervoks. Derudover så er der naturligvis også muligt at købe modellervoks hos legetøjsbutikkerne. 

 

Link

Modellervoksens historie

Hjemmelavet modellervoks

Modellervoks - et godt genbrugsmateriale

Modellervoks - slip kreativiteten fri med modellervoks

Modellervoks for større børn med sans for detaljer som tema

Modellervoks for teenageren

Siden er opdateret den 28-01-2021