Ferie

Nyd livet - Fordybelse - oplev - slap af - sove

Tilbage

Puslespil

Puslespil er en tidsrøver, men det kan også være ganske hyggeligt.

1000 brikker virker måske lidt uoverkommeligt, men hvis nu det meste af familien deltager. Familiens faderlige skikkelse deltager nok ikke, og drenge ikke så meget tålmodighed. De vil nok komme forbi og ligge 1- 2 brikker, for så at forsvinde igen.

Tips. Jeg starter med at tage et stort vægbillede ned (et fotografi i glas og ramme. Grunden er at jeg så har mulighed for at flytte puslespillet.

Jeg starter med at ligge kanten rundt. Når det er gjort, så samler jeg alle brikkerne til himlen. Dem ligger jeg tilbage i æsken igen, for at slutte af med at lave himlen.

Nu tager jeg så billedet af det færdige resultat op i hånden. Jeg kikker efter noget som fylder en hel del af billedet. Det kan være en bygning noget græs eller vand, et skib m.m. Så finder jeg allle de brikker som udseende og farvemæssig passer til motivet. Derefter bliver motivet samlet. Dernæst gentager jeg og finder nye motiver, som nok er lidt midre end det føste motiv.

Når jeg har lagt ca. 2-3 motiver alt efter størrelse, så skubber jeg dem hen til der hvor de ca. skal være. Jeg har naturligvis lagt dem inde i rammen af puslespilet.  

Nu begynder jeg så at samle noget af det der binder dem sammen. Det kan være en høj skorsten, en landevej. Et stort skilt med tekst på.

Puslespillet begynder så at tage form og ligne det på kassen.
 

Siden er opdateret den 31-10-2020