Ferie

Nyd livet - Fordybelse - oplev - slap af - sove

Tilbage

Tegning

Din Weekend kan også bruges til at tegne i.

Du kan tegne på frihånd.

Du kan også tage på tur og finde et hus, et slot eller måske en lampe, som du kunne have lyst til at tegne. Med dig ud i naturen har du så papir og blyant eventuelt farveblyanter. Du har måske en stol eller et tæppe, og noget godt underlag til din tegning. Så finder du et godt sted for det der skal tegnes. Når du første er begyndt, så er du forkus om opgaven.

Der er også dem, som tager kamera med på turen rundt i omegnen. Her bliver der så taget billeder af ønskede motiver. Det kan være hele motiver eller detaljeret motiver. Detaljeret motiver kan være et hjørne af et hus, eller den del af en traktor, som kobler sammen med forskellige redskaber. I den moderne samfund har vi digitale kamera, så er det bare at skyde løs. Du kan bare slette de dårlige billeder bagefter. Det er også muligt at tage billeder af planter, træer , buske, dyr eller mennesker der arbejder. Det kan godt være at du lige skal spørge om lov til at tage billeder af mennesker.

Ideen er så at når du kommer hjem at overføre billederne til computeren. Så er det bare at vælge et eller flere billeder, som du ønsker at tegne. Hjemme kan du tegne i dit helt egen tempo. Du kan tegne i når lysten er der. Men der er også en tedens til at du måske mister fokus.

 

 

Siden er opdateret den 31-10-2020