Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Forslag til en Aften skattejagt

Kategori: Børnefest - Børnefødselsdag - Skattejagt - Aften

Beskrivelse: Søger du forslag til en skattejagt, der foregår om aftenen. Så se lige her.

 

Beskrivelse

Her tænker jeg at posterne skal være markeret med noget som lyser op - det kan være en rød farve, refekser og børnene kan være udstyret med en lommelygte. Reflekserne kunne eventuelt være skiftevis røde og hvide alt efter om posten er et lige nummer eller et ulige nummer.

Husk også at der skal være en refleksbrik sammen med. Grunden er hvis nu børnene ikke når at finde alle poster før det bliver for mørkt. Det er også en ide at udstyre deltagerne med en lygte. Det vil børnene synes er ekstra sjovt.

Husk at det er vigtig at posterne er hurtigt for børnene at læser og forstå, hvad der skal ske.
Husk også at der ikke skal stå en helt masse ting på græsplænen, som børnene kan falde over.
 

Skattejagt med temaposter

Start Skattejagten.  Find Kirsebærtræet i for- eller baghaven.
Post 1 - Alle børnene på en række med spredte ben. 1. barn i rækken får en bold i hånden. Sidste barn i rækken får en spand. Få hurtigst mulig bolden til at trille ned gennem benene og op i spanden. Find flagstangen.
Post 2 - Alle børnene stiller sig i en rundkreds rundt om flagstangen, som var det jule aften. Bryd kæden 1 sted. Her modtages en hulehopring. Lad hulahopringen vandre gennem alle børnene uden at de slipper hinandens hænder. Tag hulahopringen med til næste post. Find Garagen.
Post 3 - Læg hulahopringen på gulvet eller jorden i garagen. Hvor mange børn kan der være inde i ringen. Hulahopringen må gerne ligges eller stilles her. Find legehuset.
Post 4 - Børnene skal igen stille sig op på en lang række. Midt på skal der være et lille hul eller afstand. Børne får et reb. Sammen skal der nu bindes en knude uden at børnene slipper rebet. Er der et ulige antal, så skal det ene barn styre eller diregere de andre børn. Find Grantræet.
Post 5 - Pynt grantræet. Find brændestakken eller kvashegnet.
Post 6 - Find bamserne. Der er på forhånd gemt 10 forskellige bamser i form af forskellige dyr i brændestakken eller kvashegnet. Børnene vil måske synes at det er lidt sjovt og uhyggeligt idet øjene måske lyser op i lygtens skær. Opgaven er simpel men noget svære i mørke end i dagslys. Find ribsbusken.
Post 7 - Find sandkassen.
Post 8 - Skatten er gravet ned i sandkassen. Find skatten. Brug hjælpepinden. 
Post 9 -
Post 10 -
 

Siden er opdateret den 22-04-2024