Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Forslag til en Anders And  og Co fest

Kategori: Børnefest - Fødselsdagfest - Anders And og Co fest

Beskrivelse: En Anders And og Co fest er en fest i selskab med Anders And, Andersine, Rip Rap og Rup, med flere.

 

DugenAnders And og hans omgivelser

 

Jeg vil måske vælge blå, fordi at Anders And fortrukne sømandstrøje er blå. Det kan også være en hvid dug, fordi ænderne er alle hvide. Men alt i alt er det nok underordnet. Hovedsagen er at fødselsdagsbarnet synes at bordet er flot.

 

Bordpynt

 

Jeg ved ikke rigtig, men måske nogle blomsterhoveder, blandet med hjerter. Anders And prøver et utal af gange at købe blomster til Andersine. Det kunne måske også være at du ønsker kun at bruge skabelonerne med Anders And og Andersine, så vil blomsterhovederne og hjerter rigtigt være på sin plads.  Se også menupunktet pynt. Her vil du finde navneskilte, glaspynt til plastikkrus og sugerørspynt.

Brug evt. at kopiere glaspynt med Rip, Rap og Rup samt Andersine og fordel det på bordet.

 

 

Service

 

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det, andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.  

 

Jeg vil her komme med forslag til, hvordan en sådan Anders and og co fest kan se ud.

Festlege

 

Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Der vil komme ideforslag under Skattejagt, Temalege og poster. 

 

Ænder har fra naturen et flokdyr som går ligesom gåsen i en lang række og flyver i større eller mindre flokke. På grund af dette kunne jeg måske vælge en leg som ligger lidt op af dette.
Anders And og Rip, Rap og Rup tager tit på træningsture som grønspætter.

 

Kongens efterfølger
Tussindben
futtog
eller måske åh boogie woogie
Kimslege kan også være noget med relation til grønspætter
 

 

Siden er opdateret den 01-05-2024