Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Anders And og Co festpynt

Kategori: Anders And fest.

Beskrivelse: Her på KREATIT.DK finder du diverse Anders And og Co festpynt.

Dugen

Jeg vil måske vælge, at ligge en blå dug på. Blå eller sort farve symbolisere Anders And blå sømandstrøje. Sort er måske lidt kedelig, men han har også tit en sort sømandstrøje.

Bordpynt

Jeg ved ikke rigtig, men måske nogle blomsterhoveder, blandet med hjerter. Anders And prøver et utal af gange at købe blomster til Andersine. Det kunne måske også være at du ønsker kun at bruge skabelonerne med Anders And og Andersine, så vil blomsterhovederne og hjerter rigtigt være på sin plads. Bordpynt med de 3 nivøer Rip, Rap og Rup.

Glaspynt

 

Glaspynt er i måske et forkert udtryk, men det er udsmykning af hvide plastikkrus. Jeg anvender decoupageteknik. Decoupagelimen dupper jeg på med en mindre svamp. Dermed kan jeg få en sammenhæng med de dekorative sugerørspynt.
 

 

 

Sugerørspynt

 

Sugerør er populær hos børn op til måske 9-10 års alderen. Sugerørspynt er noget jeg selv har lavet en skabelon til og dekorere den med temaet til børnefødselsdagsfesten i dette tilfælde et eksempelvis Andersine og Anders And.

 

Klip et hul i toppen og bunden af skabelonen med en hulmaskine og stik sugerøret igennem.

 

Jeg har i første omgang taget udgangspunkt i et Andersine og Anders And. Grunden er at ud over at være sammen med Rip, Rap og Rup så er han sammen med Andersine.
 

 

 

Navneskilte

 

Børn kan godt lide at der er gjort noget ud af fødselsdagsfesten og at det ser flot og farverigt ud. Kort og godt børn er til fest og farver. Du kan finde skabeloner til navneskilte.

 

I første omgang en type navneskilte.

 

Navneskiltet skal efter min mening give det sidste prik over bordet og skabe en flot sammenhæng mellem, sugerørspynt, glaspynt og så navneskilte.

Service

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.  

 

Jeg vil her komme med forslag til, hvordan en sådan Anders and og co fest kan se ud.

 

 

glaspynt - Anders - And

glaspynt - Anders - And

Sugerorspynt - Anders - And

Sugerorspynt - Anders - And

Navneskilt- Anders - And

Navneskilt- Anders - And

 

Siden er opdateret den 15-07-2020