Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Andersine festpynt

Kategori: Andersine fest.

Beskrivelse: Her på KREATIT.DK finder du diverse Andersine festpynt.Andersine

Dugen

Jeg vil måske vælge, at ligge en lyserød dug på. Lyserød farve symbolisere Andersine tøj. Hvid kan symbolisere at alle Andeby ænder er hvide.

Bordpynt

Jeg ved ikke rigtig, men måske nogle blomsterhoveder, blandet med hjerter. Anders And prøver et utal af gange at købe blomster til Andersine. Det kunne måske også være at du ønsker kun at bruge skabelonerne med Anders And og Andersine, så vil blomsterhovederne og hjerter rigtigt være på sin plads. Bordpynt med de 3 niecer  Kylle, Pylle og Rylle.

Glaspynt

 

Glaspynt er i måske et forkert udtryk, men det er udsmykning af hvide plastikkrus. Jeg anvender decoupageteknik. Decoupagelimen dupper jeg på med en mindre svamp. Dermed kan jeg få en sammenhæng med de dekorative sugerørspynt.
 

 

 

Sugerørspynt

 

Sugerør er populær hos børn op til måske 9-10 års alderen. Sugerørspynt er noget jeg selv har lavet en skabelon til og dekorere den med temaet til børnefødselsdagsfesten i dette tilfælde et eksempelvis Andersine.

 

Klip et hul i toppen og bunden af skabelonen med en hulmaskine og stik sugerøret igennem.

 

Jeg har i første omgang taget udgangspunkt i et Andersine. Grunden er at ud over at være sammen med  Kylle, Pylle og Rylle, så er hun sammen med Anders And.

 

 

Navneskilte

 

Børn kan godt lide at der er gjort noget ud af fødselsdagsfesten og at det ser flot og farverigt ud. Kort og godt børn er til fest og farver. Du kan finde skabeloner til navneskilte.

 

I første omgang en type navneskilte.

 

Navneskiltet skal efter min mening give det sidste prik over bordet og skabe en flot sammenhæng mellem, sugerørspynt, glaspynt og så navneskilte.

Service

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.  

 

Jeg vil her komme med forslag til, hvordan en sådan Andersine fest kan se ud.

 

Sugerorspynt_Andersine

Sugerorspynt_Andersine

Navneskilt_Andersine

Navneskilt_Andersine

Glaspynt_Andersine

Glaspynt_Andersine

 

Siden er opdateret den 15-07-2020