Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Andrea festlege

Her på KREATIT.DK finder du festlege, som efter min mening kan relateres til temaet Andrea. Andrea er en dukke som ses sammen med en dukke ved navn Kaj.


Post 1 - Papegøje. Andrea er en papegøje. Der findes en anden sang, som synes om en papegøje - hvad hedder den.? 
Post 2 - Vinger og ingen arme. Andrea er en fugl og har dermed vinger og ingen arme. Spis karamelsnørre eller lakridssnørre med hænderne på ryggen.
Post 3 - Andrea tager tit på cykeltur med Poul. Find 3-4 bamser som ligner fugle. Disse bamser sætter eller lægger på 3 pladser i et område. Nu skal du så med en trillebør 2 og 2 samle fuglebamserne op og bringe dem over målstregen en efter en. Hvem er hurtigst. 
Post 4 - Telefonen. Kaj og Andre taler tit i telefon sammen, eller det vil sige Andrea får tit fat i Kaj´s telefonsvarer. Kommunikation. 1 deltager får et stykke papir med en simpel tegning. Denne tegning kan den anden deltager ikke se. Nu skal 1. deltager fortælle hvad 2. deltager skal tegne. Kan de forstå hinanden. 
Post 5 - Lege - puste legen. Bord, bordtennisbold. 2 deltagere.
Post 6 - Lege - klæd ud lege. Andrea elsker at klæde sig ud. Jeg tænker at det kunne være en ide at lave en stafet. Hver deltager skal starte med at tage x-antal stykker tøj på og så løbe ud til en angivet punkt, tilbage igen. Af med x-antal stykker tøj, som så skal overtages af næste deltager. 
Post 7 - Andrea elsker at synge og specielt om sig selv. Her får du 5 sange, som synger om en bestemt fugl, kan du gætte hvilken. 
Post 8 - Papegøjer har en lang hale - Kan du sætte halen rigtig på papegøjen.
Post 9 - Gå på jagt og find 10 fjer i haven. 
Post 10 - 
 

Poster Andrea

Andrea

Siden er opdateret den 18-03-2021