Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Forslag til en Batman fest

Kategori: Børnefest - Fødselsdagfest - Batman fest

Beskrivelse: Der er mange drenge som kan godt lide at se Batman filmen. Det kan da være at disse drenge kunne tænke sig en fødselsdagsfest med Batman som tema.

 

Vores dreng er tiltrukket af denne superhelt.

 

 

 

 

Dugen

 

Batman er sort, men jeg vil nok ikke vælge en sort dug, men måske gul i det denne farve er i batmans logo. Ud over det står den også meget flot i kontrast til den Batman´s sorte farve. Hvid kan også være en mulighed idet Batman´s fjende nr. 1 er jokeren med det helt hvide ansigt.

 

Gul dug er også symbolet på den fare som lure rund om hjørnet, men også den farve som indgår sammen med sort i Batman´s logo.

 

Hvid dug vil måske få drengene med sikkerhed dem til at tænke på Jokeren´s hvide ansigt.

 

Blå dug kan måske også være et farvevalg ide batman´s dragt til tider er blå og sort.

 

Grå dug kan også bruges idet batman´s inderste heldragt er af og til grå med dertil hørende sort kappe.

Bordpynt

Bordpynt til børnefødelsdagsfesten med Batman som tema, vil det nok være en ide at klippe nogle logoer ud og ligge spredt ud på dugen.

Derudover kunne jeg forestille mig at i tilfælde at der var tid til det så kunne bordpyntet i form af Batmanlogo og/eller suppleret med siluetter af Batmanansigtsmaske. Se også menupunktet pynt. Her vil du finde navneskilte, glaspynt til plastikkrus og sugerørspynt.

 

Service

 

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.

 

 

Festlege

 

Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Se Skattejag, Temalege og Poster.

 

 

 

 

Siden er opdateret den 08-12-2023