Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Batman fest

 

Der er mange drenge som kan godt lide at se Batman på fjernsynet eller i biografen. Det kan da være at disse drenge kunne tænke sig en fødselsdagsfest med Batman som tema.Batman

 

Vores dreng er tiltrukket af denne superhelt.

 

 

Festlege

 

Post 1 - Gå hen til flagstangen og find batman - Batman Flyver højt oppe over husene, så post 1 hænger i flagstangen. Her har jeg kombineret det med trampolinen. Så børnene skal op i trampolinen og hoppe højt op i luften som muligt.

 

Post 2 - Gå ind i garagen eller find et passende sted som ikke blæser for meget. Optil 8-10 plastikkrus på et bord. Batman skyder efter de onde . Som et sybol herpå så skyder vi med patronskyder som skyder plastikkrussene ned (måske med påklistret jokeren på som er hans fjende 1.).

 

Post 3 - Gå hen til havehuset og find med en lommelygte alle de batman der findes inde i det mørke skur. Batman jager om natten. Kopier glaspynt ud i x-antal kopier - gerne mere end 25. Så skal du se løjer. Nogle børn kommer og fortæller at der er 30 andre 40 nogle måske endda 50. Det er lige meget - børnene har det sjovt. Har du ikke et havehus der er mørk nok, så kan du som jeg købe en meget stor flyttekasse. På indesiden af kassen klister du x-antal batman. Husk at der skal være en åbning, som børnene skal kravle ind ad. Denne åbning skal dækkes af et tæppe.

 

Post 4 - Gå hen til den store sommerfuglebusk eller en anden busk i haven? Her har jeg pladseret 6 træstuppe, og ovenpå 2 brædder. Så skal børnene udstyres med puder. batman ballancere ofte mellem bygninger og slås med de onde. En god pudekamp vil børnene elske.

 

Post 5 - Gå hen til brænddeskuret. Her står der en træstup, en hammer og nogle søm. Batman han er stærk. Børnene vil elsker at slå søm i en træstup. Hos os skulle børnene prøve mere end en gang.

 

Post 6 - Gå hen til indkørslen eller ud på gade (enden af en lukket villavej eller andet trafiksikker sted). Her ligger der en række sten, træstuppe eller andet. Nu skal børnene på skift køre slalum på cykel, løbehjul eller gokart. Batrman er mange gange nød til at flyve sig rund om nogle forhindringer.

 

Post 7 - Gå hen til pæretræet eller æbletræet. Der finder i en pose med nogle sjove ting inde i. Børnene skal nu mærke sig frem til hvad der er i posen. Batman han husker godt.

 

Post 8 - Gå om i baghaven. Her er baghaven opdelt i 2 med et stykke reb på midten, samt 2 reb som markere baglinjen. Inde på midten liger der x-antal sko og/eller støvler. Alle børnene deles op i 2 hold. Skoen er juveler eller skatte. Først skal holdene kæmpe om at fange flest sko. Efterfølgende må de kapre hos hinanden. Når tiden er gådet hvem vinder så - max 15 min. Husk at finde på nogle regler og alle skal have forståelse for reglerne.

(flagermus - quiz - dokument )

Poster i flagermusen egenskaber

Poster - Batman

Poster - Batman

 

 

Siden er opdateret den 16-07-2020