Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

 

Blind morder

 

En blind morder er en børnefestleg. En blind morder går i sin enkelthed ud at myrde deltagerene en efter en og deltagerene skal undgå at blive myrdet.

 

Materialer:
Tørklæder til alle deltagere.

Inde/ude:
Legen er bedst i et lukket lokale. Det kan også være ude men det vil efter min mening kræve at der snore som angiver et afgrænset område. Husk at snoren ikke skal være i snublehøjde det vil sige under knæhøjde og ikke i hals og hovedhøjde.

Sted:
Det skal helst være et sted som ikke har noget deltagerne kan falde over.

 

Bemærkning:
Denne leg kan være sjov, og være en god koncentrationsøvelse. Husk at de "død" skal tage bindet af med det samme, så de kan flytte sig for de tilbageværende deltagere.

Antal: 0-100 stk.

Alder: 0-30 år.

Varighed: Ikke angivet. Det afhænger af antal deltagere.

Legen

 

Alle deltagere skal have bind for øjenene. En legeleder udvælger en der er morderen. Han/hende bliver prikket på skulderen. Det gælder så om for morderen at lytte eller føle sig frem til de andre og "myrde" dem. Det gøres ved at klappe den fundne på skulderen. Den "myrdede" skal så tælle til 5 og dø på den mest larmende måde han/hun finder på. Det kan være ved skrig, ralle med mere. Det gælder for de øvrige deltagere at bevæge sig væk fra gerningsstedet (og måske morderen). Legen slutter for det meste når der er en person tilbage, ud over moderen da alle er døde må bindet tages af og de den blindes bestræbelser. Det kan være underholdende, men latter og uro er ikke så godt for de tilbageværendes koncentration.

 

Jeg vil måske anbefale at de "døde" personer tager deres bind af og enten går væk eller bliver og flytter sig for de andre deltagende eller eventuelt gør de sidste opmærksom på at de er der så de resterende ikke falder over dem.

Siden er opdateret den 09-10-2020