Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Forslag til en BlomsterFest

Kategori: Børnefest - Fødselsdagfest - Blomster fest

Beskrivelse: Piger elsker blomster så hvorfor ikke lave en pigefødselsdagsfest i form af en blomsterfest. 

 

Blomster på bordet. Der findes et hav af flotte blomsterservietter. Køb eventuelt nogle paptallerkner, hvor der kan være påmalet blomster på i kanten.

 

Jeg vil personligt ikke synes om at der bliver malet blomster på hvide talerkner. Derudover er det ikke aktuelt at anvende decoupage-teknik heller, da det trods alt anvendes en form for lim eller limlak. Talerknerne skal børnene også kunne spises af.

 

I første omgang har jeg valgt at komme med forlag til en blomsterfest i form af dekorative røde roser eller røde tulipaner. Grunden er at de for det meste kan købes året rundt. Derudover har jeg vedlagt nogle skabeloner som det står frit for at anvende til andre blomster.

 

Se også under menupunktet Børnepynt ude til venstre side. Her finder du opskriften på en blomsterkrone. Den kan du vælge at lave til alle pigerne eller kun til fødselsdagsbarnet.

 

 

 

Dugen

Når det kommer til valg af dug, vil jeg anbefale en ensfarvede dug. Eventuelt grøn dug som reletere til grønne planter. Her vil blomsterne såvel hoveder som hele gør sig mere end på en dug med mange farver.

 

 

 

Bordpynt

Jeg vil i dette tilfælde valge at købe en eller buketter røde tulipaner eller roser. Køber jeg en buket vil jeg nok vælge at dekorere bordet med hele tulipaner eller roser. Køber jeg måske hele 2 buketter, så vil jeg nok kun anvende hovederne. Det kan da tænkes at jeg måske sætter en mindre buket på bordet. Se også menupunktet pynt. Her vil du finde navneskilte, glaspynt til plastikkrus og sugerørspynt.

Husk at der skal være plads til maden også.  

 

 

 

Service

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.  

Jeg vil her komme med forslag til, hvordan en sådan blomsterfødselsdagsfest kan se ud.

 

 

Festlege

Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Den skal du finde under menupunktet TeamLege.

Jeg har ikke i skiven stund en rigtig god idé, men måske kan det være denne her -"tag din ring og lade den vandre". I stedet for ring eller en ting kan det måske være en mindre blomst.

 

 

 

 

 

 

Siden er opdateret den 08-12-2023