Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Blomster festpynt

Her på KREATIT.DK finder du diverse Blomster festpynt.

 

Glaspynt

Med glaspynt mener jeg pynt til de hvide plastikkrus. Der anvendes decoupageteknik. Det tager ikke lang tid at lave og så er det noget som børnene selv kan lave. Du finder skabelon til glaspynt på kreatit.dk.

Sugerørspynt

 

Sugerør er populær hos børn op til måske 9-10 års alderen. Sugerørspynt er noget jeg selv har lavet en skabelon til og dekorere den med temaet til børnefødselsdagsfesten i dette tilfælde et blomsterhoved. Klip et hul i toppen og bunden af skabelonen med en hulmaskine og stik sugerøret igennem. Jeg har i første omgang valgt blomsterhoved af røde roser, fordi de kan stort set købes året rundt.

Navneskilte

Børn kan godt lide at der er gjort noget ud af fødselsdagsfesten og at det ser flot og farverigt ud. Kort og godt børn er til fest og farver. Du kan finde skabeloner til navneskilte. I første omgang en type navneskilte. Navneskiltet skal efter min mening give det sidste prik over bordet og skabe en flot sammenhæng mellem, sugerørspynt, glaspynt og så navneskilte.

Blomsterkrans

Jeg har tilføjet et billedgalleri som hedder blomsterkrans findes forneden på siden. Denne form for krans har jeg forestillet mig at pigerne skal have på til fødselsdagen. Jeg kan ikke forestille mig at der kunne være nogle drenge, som havde lyst til at have en sådanne på.  

Der er skabelon

Blomster 

Det er oplagt at der midt på bordet står en buket blomster. 

 

Papirsblomster 

Hvis I ikke ønsker ægte blomster, så vil jeg foreslå at der printes nogle ekstra sugerørspynt med blomstermotiv eller glaspynt. Efter min mening så kan det forskellig fra den farve vi har valgt til glaspynt. Personligt vil jeg måske endda vælge 2-3 forskellige farver. Børn elsker fest og farver. Hvis temaet som her er blomster, så vil jeg mene at det er oplagt.

Blomsterblade 

Hvis du skulle have blomster i haven, så vil jeg også mene at blomsterbade kan pynte på bordet.

 

Der er 16 forskellige farver at vælge imellem, Navneskilte, sugerørspynt og glaspynt. Jeg foreslå at det er en farve som macher dugen.

 

 

 

 

Glaspynt - Blomster

Glaspynt - Blomster

 

 

Sugerorspynt Blomster

Sugerorspynt Blomster

 

 

Navneskilt blomster

Navneskilt blomster

 

 

blomsterkrans

bornefestpynt - blomsterkrans
 

 

 

Siden er opdateret den 15-07-2020