Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Forslag til en Anders And fest

Kategori: Børnefest - Fødselsdagfest - Anders And fest

Beskrivelse: En Anders And fest er en fest i selskab med Anders And.

 

Dugen

 

Jeg vil måske vælge blå, fordi at Anders And fortrukne sømandstrøje er blå. Det kan også være en hvid dug, fordi ænderne er alle hvide. Men alt i alt er det nok underordnet. Hovedsagen er at fødselsdagsbarnet synes at bordet er flot.

 

Bordpynt

 

Jeg ved ikke rigtig, men måske nogle blomsterhoveder, blandet med hjerter. Anders And prøver et utal af gange at købe blomster til Andersine. Det kunne måske også være at du ønsker kun at bruge skabelonerne med Anders And og Andersine, så vil blomsterhovederne og hjerter rigtigt være på sin plads.  Se også menupunktet pynt. Her vil du finde navneskilte, glaspynt til plastikkrus og sugerørspynt.
Det kunne måske også bare være Andersine og Rip, Rap og Rup. De er tæt forbundet med Anders And. 

 

 

Service

 

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.  

 

Jeg vil her komme med forslag til, hvordan en sådan Anders and fest kan se ud.

 

 

 

 

 

 

Festlege

 

Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Der vil komme ideforslag under Skattejagt, Temalege og poster. 

 

Ænder har fra naturen et flokdyr som går ligesom gåsen i en lang række. På grund af dette kunne jeg måske vælge en leg som ligger lidt op af dette.

 

Kongens efterfølger
Tussindben
futtog
eller måske åh boogie woogie.

Siden er opdateret den 08-12-2023