Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Forslag til en Bumle fest

Kategori: Børnefest - Fødselsdagfest - Bumle fest

Beskrivelse: Når vi siger lynet Mcqueen, så siger vi også bumle. Her er det for dem som elsker bumle. En fest med Bumle som Tema fra den danske filmudgave biler.

 

 

 

 

Dugen

Bumle, for dem der kender ham vil sige at dugen skal være ensfarvet Brun. Brun fordi bumle er gammel og rusten.

 

 

 

Bordpynt

Som bordpynt kan du eventuelt klippe nogle kroge ud og sprede dem ud over bordet. Jeg tror også det måske kunne være sjovt at der var nogle billeder af traktor, fordi bumle er vild med at jage disse (køer).

 

 

 

Service

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.  

Du kan købe dig fra det, men hvad siger du til at børnene selv er med til at pynte bordet. Hvis vi bare begynder i god tid.

Jeg vil her komme med forslag til, hvordan en sådan Bumle fest kan se ud.  

Glaspynt

 

Med glaspynt mener jeg pynt til de hvide plastikkrus. Der anvendes decoupageteknik. Det tager ikke lang tid at lave og så er det noget som børnene selv kan lave. Du finder skabelon til glaspynt på kreatit.dk.

 

I først omgang har jeg kun en type glaspynt.

 

Sugerørspynt

 

Sugerør er populær hos børn op til måske 9-10 års alderen. Sugerørspynt er noget jeg selv har lavet en skabelon til og dekorere den med temaet til børnefødselsdagsfesten i dette tilfælde lynet Mcqueen.  

 

Klip et hul i toppen og bunden af skabelonen med en hulmaskine og stik sugerøret igennem.

 

Jeg har i første omgang valgt med lynet Mcqueen samt lynet Mcqueen og hans venner.

Navneskilte

 

Børn kan godt lide at der er gjort noget ud af fødselsdagsfesten og at det ser flot og farverigt ud. Kort og godt børn er til fest og farver. Du kan finde skabeloner til navneskilte.

 

I første omgang en type navneskilte. 

 

Navneskiltet skal efter min mening give det sidste prik over bordet og skabe en flot sammenhæng mellem, sugerørspynt, glaspynt og så navneskilte.

Festlege

 

Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Den skal du finde under menupunktet i Tema lege og skattejagt.  

 

I skriven stund er det bedste bud på festlege alle former for kapløb.

Husk også at lave nogle løb, hvor børnene skal løbe baglæns eller gå baglæns.

 

Kartoffelløb, sækkevæddeløb, æggeløb m.m.  

 

 

Siden er opdateret den 08-12-2023