Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Bumle festpynt

Kategori: Bumle fest.

Beskrivelse: Her på KREATIT.DK finder du diverse Bumle festpynt.Bumle

Dugen

Jeg vil måske vælge, at ligge en brun dug på. Brun farve symbolisere Bumle. Rustrød kunne måske også gå an, da han er mere eller mindre en skrotbunke. 

Bordpynt

Jeg ved ikke rigtig, men måske nogle billeder af traktorer. Han elsker at vælte dem.

Glaspynt

 

Glaspynt er i måske et forkert udtryk, men det er udsmykning af hvide plastikkrus. Jeg anvender decoupageteknik. Decoupagelimen dupper jeg på med en mindre svamp. Dermed kan jeg få en sammenhæng med de dekorative sugerørspynt.
 

 

 

Sugerørspynt

 

Sugerør er populær hos børn op til måske 9-10 års alderen. Sugerørspynt er noget jeg selv har lavet en skabelon til og dekorere den med temaet til børnefødselsdagsfesten i dette tilfælde et eksempelvis Bumle.

 

Klip et hul i toppen og bunden af skabelonen med en hulmaskine og stik sugerøret igennem.

 

 

 

 

Navneskilte

 

Børn kan godt lide at der er gjort noget ud af fødselsdagsfesten og at det ser flot og farverigt ud. Kort og godt børn er til fest og farver. Du kan finde skabeloner til navneskilte.

 

I første omgang en type navneskilte.

 

Navneskiltet skal efter min mening give det sidste prik over bordet og skabe en flot sammenhæng mellem, sugerørspynt, glaspynt og så navneskilte.

Service

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.  

 

Jeg vil her komme med forslag til, hvordan en sådan Bumle fest kan se ud.

 

 

Sugerorspynt Bumle

Sugerorspynt Bumle

Navneskilt - Bumle

Navneskilt - Bumle

Glaspynt - Bumle

Glaspynt - Bumle

Siden er opdateret den 15-07-2020