Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Kreatit.dk´s forslag til en Cirkus Fest

Kategori: Børnefest - Fødselsdagfest - Cirkus fest

Beskrivelse: Både piger og drenge elsker at optræde, hvorfor så ikke lave en fødselsdagsfest i form af en Cirkusfest og lade dem optræde for hinanden.

 

Når børn fortæller om cirkusbesøget så hører vi med garanti noget om klovnen. Derfor har jeg valgt at fokusere på dette til pynting af bordet.

 

Jeg kan ikke huske om det er muligt at købe paptallerkner med klovnemotiver på. Idet børnene skal bruge tallerknen til at spise med vil jeg ikke anbefale at lime eller male motiver på paptallerkner.  

 

I første omgang har jeg valgt et klovneansigt. Derudover er det stadig muligt at anvende de vedlagte skabeloner i andre sammenhænge.

 

 

 

Dugen

Valg af dug er ikke så vigtigt. En farverigt dug må det godt være, for cirkus er farverigt. En ensfarvet dug er også at foretrække for at fremhæve de udsmykninger vi derudover laver eller køber til at pynte bordet med.

 

 

 

Bordpynt

 På bordet vil jeg eventuelt pynte med røde pompommer som symbolet på klovnens røde næse.

Ved siden kan eventuelt ligge 2-3 små klovnemasker.

 

 

 

Service

Med service mener jeg kopper, tallerkner, bestik og glas. Hvordan bordet bliver dækket som sådan er en op til forældre til fødselsdagsfesten for de mindre børn. Senere når børnene er ca. 5-6 måske først når de er 7 år, så har de en mening med hvordan de vil havdet det. Så dur paptallerknerne nok ikke mere, da det ikke er fint nok. Plastikkrus kan måske til nød godkendes, hvis de er pyntet flot.  

Jeg vil komme med forslag til hvordan en sådanne Anders And og Co fest kan komme til at se ud.

 

 

 

 

Festlege

Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Den skal du finde under menupunktet BørneFestLege.

Alle de forskellige forestillingsnumre, der skal være med i forestillingen skrives på et stykke papir. Det skal være lige så mange fødselsdagsgæster der er med til fødselsdagsfesten inclusiv fødselaren. De skal alle nemlig lavet cirkus på skift. Når de ikke laver cirkusnumre skal de være tilskuer sammen med de voksne som naturligvis skal være tilstede.  

Trylleri
Klovneri
Dumptøre med tiger og/eller løver
Dessør med hest og/eller hunde
Stærkmand
Cirkus direktør som kan præsentere de enkelte numre.

 

 

 

 

 


 

Siden er opdateret den 08-12-2023