Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Cirkus festpynt

Her på KREATIT.DK finder du diverse festpynt, som passer til temaet Cirkus.

Glaspynt

 

Glaspynt er i måske et forkert udtryk, men det er udsmykning af hvide plastikkrus. Jeg anvender decoupageteknik. Decoupagelimen dupper jeg på med en mindre svamp. Dermed kan jeg få en sammenhæng med de dekorative sugerørspynt.

Sugerørspynt

 

Sugerør er populær hos børn op til måske 9-10 års alderen. Sugerørspynt er noget jeg selv har lavet en skabelon til og dekorere den med temaet til børnefødselsdagsfesten i dette tilfælde et klovneansigt.

 

Klip et hul i toppen og bunden af skabelonen med en hulmaskine og stik sugerøret igennem.

 

Jeg har i første omgang taget udgangspunkt i et klovneansigt. Grunden er at spørger du barnet om hvordan cirkusforestillingen var, så melder de for det mest tilbage om klovnen var sjovt.

 

Navneskilte

 

Navneskilte skal der til, da børn godt kan lide at der bliver gjort noget ud af fødselsdagsfesten. Det skal være flot og farverigt i deres farver. Børn vil gerne være i centrum. De er ikke lige som os voksne - usikre på hvem der skal sidde hvor.

 

I første omgang er der skabeloner til en type navneskilte, men den er i mange farver.

 

Navneskiltet skal efter min mening give det sidste prik over bordet og skabe en flot sammenhæng mellem, sugerørspynt, glaspynt og så navneskilte.

 

Navneskiltet kan du vælge at ligge ovenpå glasset, plastikkruset eller koppen. Jeg synes også det vil se fint ud hvis det ligger på servietten.

Glaspynt - Cirkus

Glaspynt - Cirkus

Sugerorspynt cirkus

Sugerorspynt cirkus

Navnesskilt - Cirkus

Navnesskilt - Cirkus

Siden er opdateret den 15-07-2020