Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Titel: Foreslag til en Cowboy- og Indianerfest

Kategori: Børnefest - Fødselsdagfest - Cowboy- og Indianerfest

Beskrivelse: En hver dreng har næsten med sikkerhed kastet sig ud i Cowboy og Indianer leg, hvorfor så ikke vælge at lave en i cowboy og indianerfest.  

 

Dugen

Dugen kan eventuelt være sandfarvet idet vi tit forbinder det vilde vesten med ørken.

 

 

 

Bordpynt

Jeg tænker igen på denne ørken med hensyn til bordpynten. Her kunne jeg så for at understøtte det finde på at klippe nogle knogler ud og ligge dem lidt her og lidt der. Der udover kunne jeg måske finde nogle af de små kastanjekapsler. De skal symbolisere de små buske. Må klipper jeg 2-3 kaktuser ud og sætter her. Det kan da også tænkes at jeg køber en eller 2 små kaktuser som bordpynt. Se også menupunktet pynt. Her vil du finde navneskilte, glaspynt til plastikkrus og sugerørspynt som passer til temaet.

 

 

 

Service

Kopper, tallerkner, bestik, glas det er en smag sag. Paptallerkner og papkrus kan gå op til 5 års alderen. Nogle 6 årige kan godt acceptere det andre måske ikke. Det er som regel ikke nogle helt hvide paptallerkner og papkrus, der skal være motiver på og de skal både være på tallerkner og krusene, samt servietter høre sig til.  

Jeg vil her komme med forslag til, hvordan en sådan cowboy og indianerfest kan se ud.

 

 

 

 

Festlege

Jeg kan godt komme med foreslag til Festlege, men vil ikke komme med den nærmere forklaring. Den skal du finde under menupunktet TemaLege.

De vil nok naturligvis kaste sig over cowboy og indianerlege.

Det kan da være at der kan arrangere enten bue og pilkast eller måske dartpilespil. Det kræver bare måske at børnene skal min. være 10 år. Sikkerhed skal være på plads. Bue og pil kan købes med sugekop - ok.

Det kan da også være at det er muligt at kaste med hestesko.

Noget som kan ilustrerer lassoen kan være ringspil - kast med ringe.

Høvdingebold er også en ide.

 

 

 

 

 

 

 

Siden er opdateret den 08-12-2023