Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Cowboy og indianer festpynt

Her på KREATIT.DK finder du diverse festpynt, som passer til temaet Cowboy og Indianer.

 

Glaspynt

 

Med glaspynt mener jeg pynt til de hvide plastikkrus. Der anvendes decoupageteknik. Det tager ikke lang tid at lave og så er det noget som børnene selv kan lave. Du finder skabelon til glaspynt på kreatit.dk.

 

Sugerørspynt

 

Sugerør er populær hos børn op til måske 9-10 års alderen. Sugerørspynt er noget jeg selv har lavet en skabelon til og dekorere den med temaet til børnefødselsdagsfesten i dette tilfælde et eksempelvis cowboy og indianer.

 

Klip et hul i toppen og bunden af skabelonen med en hulmaskine og stik sugerøret igennem.

 

Jeg har i første omgang valgt at tage cowboy og indianer med samlet. Det kan da godt være at der er børn som kun vil have indianer og andre som kun er til cowboy.

Navneskilte

 

Børn kan godt lide at der er gjort noget ud af fødselsdagsfesten og at det ser flot og farverigt ud. Kort og godt børn er til fest og farver. Du kan finde skabeloner til navneskilte.

 

I første omgang en type navneskilte.

 

Navneskiltet skal efter min mening give det sidste prik over bordet og skabe en flot sammenhæng mellem, sugerørspynt, glaspynt og så navneskilte.

 

Bordpynt

 

Jeg tænker igen på denne ørken i form af en gul dug med hensyn til bordpynten. Her kunne jeg så for at understøtte det finde på at klippe nogle knogler ud og ligge dem lidt her og lidt der. Der udover kunne jeg måske finde nogle af de små kastanjekapsler. De skal symbolisere små buske. Må klipper jeg 2-3 kaktuser ud og sætter her. Det kan da også tænkes at jeg køber en eller 2 små kaktuser som bordpynt.

Det kan også tænkes at jeg laver nogle lysebrune krammerhuse og stiller dem på bordet. De skal symbolisere indianer tipi.

 

Andet bordpynt

 

Her tænker jeg på stille en eller flere cowboyer og indianer, som jeg finder blandt børnes legetøj. Hvis børnene ikke har cowboy og indianer så kan der eventult klippes ekstra sugerørspynt eller glaspynt ud med cowboy og indianer..

 

 

Glaspynt - Cowboy

Glaspynt - Cowboy

Glaspynt - Indianer

Glaspynt - Indianer

Sugerorspynt Cowboy

Sugerorspynt Cowboy

Sugerorspynt indianer

Sugerorspynt indianer

Navneskilt - Cowboy

Navneskilt - Cowboy

Navneskilt - Indianer

Navneskilt - Indianer

Siden er opdateret den 15-07-2020