Børnefest

Fødselsdagfest - farver og striber

Tilbage

Dragefest

 

Dragefest er en fødselsdagsfest med drage som tema. Dragefest

 

Det vil drenge elske at fejre fødselsdag under dette tema med klassekammeraterne.

Post 1 - drage skyder med ild. Fyld en vandpistol med rød vand. Det kan være vand med rød frugtfarve. Skyd til måls på dåse med riddere påklistret.

Post 2 - Riddere kæmper altid mod drager. Lav en pudekamp.

Post 3 - Drage bor som regel i en mørk hule. Find et mørk sted og hæng eller læg så mange refleksbrikker som muligt gerne et lige antal. Børnene skal så med en lommelygte finde de mange drager med selvlysende øjne.

Post 4 - Drager beskytter nogle gange skatte med juveler. Gå om i baghaven. Her er baghaven opdelt i 2 med et stykke reb på midten, samt 2 reb som markere baglinjen. Inde på midten liger der x-antal sko og/eller støvler. Alle børnene deles op i 2 hold. Skoen er juveler eller skatte. Først skal holdene kæmpe om at fange flest sko. Efterfølgende må de kapre hos hinanden. Når tiden er gådet hvem vinder så - max 15 min. Husk at finde på nogle regler og alle skal have forståelse for reglerne.

Post 5 - En drage har en lang hale. Tegn en drage på et stort stykke papir. Nu skal børnene på skift sætte hale på dragen med bind for øjnene. 

Post 6 - Til tider så mister dragen også ilden. Sluk lyset. Sluk 3 lys 2 meter væk. Sluk det så hurtigt som muligt. til rådighed 1 lang sugerør, en vandpistol og en avis. Hvad er hurtigst.

Post 7 - Dragen vogter også slotte med en voldgrav. Kryds floden med 2 stykker træ. På fliserne i indkørslen teges 2 streger med kridt. Første stykke træ lægges ud, men husk at få det andet stykke træ med. Det anden stykke træ lægges som en forlængelse af det første. Nu kan børnene gå ud på træet i fuld længde, men de skal hele tiden huske at trække det stykke træ der ligger bagest med. Det kan evt. gøres til en duel mellem 2 hold. 

Post 8 - Der hører næsten altid en prinsesse med i historien om drager. Drager der vogter prinsesser. En bliver udvalgt til prinsesse. De øvrige børn skal nu se om de kan få prinsessen til at grine uden at rører ved prinsessen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drage

Poster Drage

 

Siden er opdateret den 16-07-2020